Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Pidemmät siirrot hoituvat kätevästi vetotrukilla.

Istuen ajettavat vetotrukit

Pidemmät siirrot hoituvat kätevästi vetotrukilla.

Vetotrukit

Toyota Tracto-malliston vetotrukit tarjoavat tehokkuutta ja turvallisuutta kuljetus- ja keräilytehtäviin. Saatavilla on malleja sekä sisä- että ulkokäyttöön kaikenlaisten vedettävien kuormien siirtämiseen mm. verkkokaupoissa, tuotantolaitoksissa, terminaaleissa, lentokentillä, rautatieterminaaleissa ja satamissa
Toyota Tracto pedestrian

Kävelllen käytettävät vetotrukit

 • Kätevä ja ergonominen
 • Monipuolinen valikoima vetokoukkuja
 • Nopeus max 4,5 km/h ja kapasiteetti max 1,5t

Toyota Tracto W-sarjan kävellen käytettävällä vetotrukilla voidaan helpottaa esim. rullakoiden siirtämistä mm. jakeluautoissa ja terminaaleissa. Erilaiset vetokoukut mahdollistavat monenlaisten rullakoiden tai vaunujen vetämisen. Tässä mallissa on kumipyörät, joten sitä voi käyttää myös asfaltilla ja pihoilla. Toyota Tracto W on kustannustehokas tapa vähentää käyttäjään kohdistuvaa rasitusta.

Lataa tekniset tiedot Toyota Tracto W-sarja >>

Toyota Tracto 3t

Seisten ajettavat vetotrukit

 • Laaja valikoima vetovaunuja
 • Helppo käyttää
 • Nopeus max 13 km/h ja kapasiteetti max 5t

Toyota Tracto N-sarjan ja S -sarjan seisten ajettavat mallit ovat tehokkaita mm. terveyden huollon sovelluksissa, tilausten keräilyssä ja tuotannon komponenttien siirrossa. Vetotrukkeihin nouseminen ja niistä laskeutuminen on helppoa matalan kynnyksen ja leveän lattiatilan ansiosta. Näissä sähkökäyttöisissä vetotrukeissa on monia ominaisuuksia kuten pieni virrankulutus, ajoturvallisuutta parantavia säätöjä kuten kaarrehidastus ja vetopyörän pidon säätö, kuorman sähköinen irroitus, käynnistys pin-koodilla jne.

Toyota Tracto 4CBT2

Istuen ajettavat vetotrukit

 • Sisä- ja ulkokäyttöön pitkille matkoille
 • "Automainen" laatutaso hallintalaitteille
 • Nopeus max.30 km/h ja kapasiteetti max 49t

Pitkien matkojen ja raskaiden kuormien siirtoon tarkoitetut istuen ajettavat Tracto R-sarjan vetotrukit tarjoavat ajomukavuutta helppojen hallintalaitteiden avulla. Sisäkäyttöön suunnitellut mallit käyttävät 48V vaihtovirtamoottoreita ja ulkokäyttöön tarkoitettuihin malleihin voi valita kaasu- tai dieselmoottorin. Tracto R-sarjan trukkeja yleisesti käytetään mm. terminaaleissa, sairaaloissa, tuotantolaitoksissa ja lentokentillä.

Lataa tekniset tiedot Toyota Tracto R-sarja >>

Load carrier

Vetovaunut

 • Monipuolinen valikoima
 • Yksinkertainen liitäntä
 • Erityyppiset vaunuyhdistelmät mahdollisia

Kaikki vetotrukit ovat yhteensopivia monien erityyppisten vaunujen kanssa mm. tilausten keräilyyn, verkkokauppasovelluksiin, tuotantolinjan materiaalivirtoihin yms. Pystymme tuottamaan asiakkaalle vaunujen suunnittelupalvelua ja -valmistusta joustavasti Suomessa ja tarvittaessa tehtaalla.

Voit olla myös kiinnostunut

Toyota Tracto vetotrukki

Tuotanto

Emoyhtiömme juuret ovat tuotannossa ja Toyota Production System-filosofiassa (Lean). Asiakkaiden oma tuotantoprosessi on yksi avainalue, jossa pystymme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >
Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >