Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyota SpotMe-varoitusjärjestelmä turvallisemman työympäristön puolesta

Varastot ja tuotantolaitokset ovat usein ahtaita ja hektisiä ympäristöjä, joissa on paljon liikennettä, mutta ei välttämättä selkeitä liikennesääntöjä. On sanomattakin selvää, että trukinkuljettajilta ja jalankulkijoilta vaaditaan erityistä huomiota ja huolellisuutta, jotta pystytään ylläpitämään korkeaa työturvallisuustasoa vilkasliikenteisillä käytävillä ja ajoreiteillä.

Varastojen ja tuotantolaitosten työturvallisuuden parantamiseksi

Innovatiivinen Toyota SpotMe-järjestelmä on kehitetty edistämään turvallisuutta varastoissa ja tuotantolaitoksissa. Sisäänrakennetuilla suuntaherkillä infrapuna-antureillaan SpotMe havaitsee trukit ja muut ajoneuvot sekä jalankulkijat esimerkiksi varaston käytävien risteyskohdissa ja antaa varoituksen risteävästä liikenteestä. Varoitusyksikkö alkaa vilkkua kun potentiaalinen törmäysvaara havaitaan, jolloin kulkuneuvot ja jalankulkijat ymmärtävät hidastaa ja pysähtyä risteyksiin.

Toyota SpotMe on erityisesti suunniteltu suojaamaan työntekijöitä, kulkuneuvoja ja rahtia. Se edistää myös tasaisempaa liikennevirtaa, sillä trukkien kuljettajat tekevät vähemmän paniikkijarrutuksia. Tämä auttaa vähentämään energiankulutusta ja trukit pysyvät paremmassa kunnossa. Tämä ainutlaatuinen onnettomuuksia estävä SpotMe-järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppo asentaa risteyskohtien seiniin tai hyllyihin. Se ei vaadi komponenttien asennusta trukkeihin ja järjestelmän huollon tarve on minimaalinen. Varoitusyksikkö voidaan kytkeä verkkovirtaan tai sitä voi käyttää lisävarusteena saatavalla akulla.

Lataa esite

Miten SpotMe toimii?

Varoitusyksikkö voidaan asentaa selkeästi näkyviin esimerkiksi vilkkaaseen risteyskohtaan varastossa, jossa se näkyy risteyskohtaa lähestyville ajoneuvoille ja jalankulkijoille. Anturit asennetaan risteäville käytäville tietylle etäisyydelle risteyskohdasta. Kun anturi havaitsee risteyskohtaa lähestyvän ajoneuvon tai jalankulkijan niin varoitusyksikön kaksi LED-valoa alkavat vilkkua. Tällöin risteävistä suunnista tulevat ajoneuvot tai jalankulkijat osaavat hiljentää ja pysähtyä risteykseen.

Mikä tekee SpotMe:stä ainutlaatuisen ja  tehokkaan?

  • Varastojen työturvallisuus paranee
  • Tavarat ja trukkikalusto pysyvät kunnossa ja energiankulutus vähenee
  • Järjestelmä on modulaarinen ja sopii kaikkiin kohteisiin
  • Järjestelmä on helppo asentaa, ja tarvitsee vain vähän huoltoa
  • Saatavilla Ulko- ja sisäkäyttöön

Osta verkkokaupasta

Sinua voi myös kiinnostaa

Nainen ajaa trukkia

Koulutukset

Asianmukaisesti koulutettu henkilökunta lisää työympäristön turvallisuutta ja tuottavuutta.

Lue lisää >
BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >
I_Site toimii myös mobiililaitteissa

I_Site - kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Read more >
Kaksi ihmistä pitämässä avainta

Terveellinen työpaikka kaikenikäisille

Vuosina 2016-2017 käynnissä olevalla kampanjalla pyrimme yhdessä Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston kanssa luomaan terveellisen ja tuottavan työympäristön kaikenikäisille.

Lue lisää >