Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Traigo 80 – voimaa sisä- ja ulkokäyttöön.

80 V:n sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Traigo 80 – voimaa sisä- ja ulkokäyttöön.

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Luotettavat Toyotan sähkökäyttöiset vastapainotrukit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Malliston valikoima vastaa erilaisiin käyttökohteisiin – ahtaisiin tiloihin 3-pyöräinen, pitkille siirtomatkoille 4-pyöräinen – ja eri suorituskykyvaatimuksille (käyttöjännite 24/48/80 V). Kaikissa malleissa on vakiona Toyotan System of Active Stability (SAS), markkinoiden ainoa aktiivinen ajonvakautusjärjestelmä.
Traigo24 7fbest

24 V sähkövastapainotrukit

 • Kätevän kokoinen
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 1,5t ja nostokorkeus max. 6,5m

Toyota Traigo 24 -mallit ovat näppärän kokoisia kolmipyöräisiä trukkeja, jotka on suunniteltu pienen ja keskisuuren käyttöasteen kohteisiin. Nämä trukit kääntyvät kätevästi mikä mahdollistaa hyllytyksen kapeillakin käytävillä. Ne ovat varustettu energiapiheillä vaihtovirtamoottoreilla ja SAS-ajonvakautusjärjestelmällä. Lisäksi matala kynnys helpottaa trukkiin nousemista ja poistumista. Näihin malleihin on saatavilla laaja valikoima ohjaamoja sisä- ja ulkokäyttöön.

Lataa tekniset tiedot Toyota Traigo 24 >>

Traigo 48 8FBE20T

48 V sähkövastapainotrukit

 • Saatavilla huoltovapaalla Li-Ion -akulla
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 2t ja nostokorkeus max. 7,5m

Toyota Traigo 48 -sarja soveltuu kovan käyttöasteen sisä- ja ulkokäyttöön. Kolmipyöräinen malli kääntyy näppärästi ja nelipyöräiset mallit tarjoavat vakautta epätasaisilla pinnoilla. Traigo 48-malliston energiatehokkuus on luokkansa huipputasoa mikä pidentää käyttöaikaa yhdellä akunlatauksella. Käyttöasteen kruunaa valinnaisena saatava litiumioniakkuteknologia, jonka avulla trukilla voi ajaa 24/7 ilman akunvaihtoa pelkillä taukolatauksilla. Monipuolisilla kuljettajaparametrien säädöllä jokainen löytää varmasti mieleisensä ajotuntuman.

Lataa tekniset tiedot Toyota Traigo 48 >>

Traigo 80 8FBMT35

80 V sähkövastapainotrukit

 • Tehoa ja voimaa sisä- ja ulkokäyttöön
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 5t ja nostokorkeus max. 6m

Nelipyöräinen Traigo 80 -mallisto on suunniteltu kovaan käyttöön sisä- ja ulkotiloissa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta ne voivat korvata polttomoottoritrukit monissa kohteissa mikä säästää käyttö- ja huoltokustannuksia. 80 voltin valikoima sisältää myös kompakteja malleja, jotka ovat ihanteellisia ahtaissa paikoissa työskentelyyn. Hyttimalleja on saatavilla useita perushytistä aina ns. Deluxe-malliin saakka riipuen asiakkaan tarpeista.

Traigo HT 8FBMHT

Raskaan sarjan 80 V sähkövastapainotrukit

 • Alan kärkeä raskaiden kuormien käsittelyssä
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 8,5t ja nostokorkeus max. 6,5m

Traigo HT -valikoima sisältää 80 voltin trukkeja, joiden ajo- ja nostonopeus ovat huipputasoa. Sillä voidaan nostaa raskaita kuormia esimerkiksi teollisuuskäytössä ja lisälaitteen avulla se taipuu kätevästi useamman lavan yhtäaikaiseen kuljettamiseen.

Voit myös olla kiinnostunut

Toyota Tonero lastauksessa

Pienet ja pk-yritykset

Toyotan tuotteita ja palveluita käyttävät kaikenkokoiset yritykset yhden työntekijän yrityksestä aina miljardikonserneihin asti. Katso mitä Toyotalla on tarjota pienyritykselle.

Lue lisää >
BT Levio tavaran purussa rekasta

Kuljetus ja jakelu

Nämä ovat yritysten ydintoimintoja, joissa luotettavuus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Autamme asiakkaita tekemään logistiikasta turvallisempaa ja kilpailukykyisempää.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >
Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >