Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Traigo 80 – voimaa sisä- ja ulkokäyttöön.

80 V:n sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Traigo 80 – voimaa sisä- ja ulkokäyttöön.

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Luotettavat Toyotan sähkökäyttöiset vastapainotrukit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Malliston valikoima vastaa erilaisiin käyttökohteisiin – ahtaisiin tiloihin 3-pyöräinen, pitkille siirtomatkoille 4-pyöräinen – ja eri suorituskykyvaatimuksille (käyttöjännite 24/48/80 V). Kaikissa malleissa on vakiona Toyotan System of Active Stability (SAS), markkinoiden ainoa aktiivinen ajonvakautusjärjestelmä.
3-pyöräinen sähkövastapainotrukki

24 V:n sähkökäyttöiset vastapainotrukit (1t-1,5t)

 • Kätevän kokoinen
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 1,5t ja nostokorkeus max. 6,5m

Toyota Traigo 24 -mallit ovat näppärän kokoisia kolmipyöräisiä trukkeja, jotka on suunniteltu pienen ja keskisuuren käyttöasteen kohteisiin. Nämä trukit kääntyvät kätevästi mikä mahdollistaa hyllytyksen kapeillakin käytävillä. Ne ovat varustettu energiapiheillä vaihtovirtamoottoreilla ja SAS-ajonvakautusjärjestelmällä. Lisäksi matala kynnys helpottaa trukkiin nousemista ja poistumista. Näihin malleihin on saatavilla laaja valikoima ohjaamoja sisä- ja ulkokäyttöön. 

Lataa tekniset tiedot Toyota Traigo 24 >>

Vuokraa heti
Sähkökäyttöinen vastapainotrukki sisäkäytössä

48 V:n sähkökäyttöiset vastapainotrukit (1,5t-2t)

 • Saatavilla huoltovapaalla Li-Ion -akulla
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 2t ja nostokorkeus max. 7,5m

Toyota Traigo 48 -sarja soveltuu kovan käyttöasteen sisä- ja ulkokäyttöön.  Kolmipyöräinen malli kääntyy näppärästi ja nelipyöräiset mallit tarjoavat vakautta epätasaisilla pinnoilla. Traigo 48-malliston energiatehokkuus on luokkansa huipputasoa mikä pidentää käyttöaikaa yhdellä akunlatauksella. Käyttöasteen kruunaa valinnaisena saatava litiumioniakkuteknologia, jonka avulla trukilla voi ajaa 24/7 ilman akunvaihtoa pelkillä taukolatauksilla.  Monipuolisilla kuljettajaparametrien säädöllä jokainen löytää varmasti mieleisensä ajotuntuman.

Lataa tekniset tiedot Toyota Traigo 48 >>

Vuokraa heti
Traigo 80 vastapainotrukki työssä

80 V:n sähkökäyttöiset vastapainotrukit (2t-5t)

 • Tehoa ja voimaa sisä- ja ulkokäyttöön
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 5t ja nostokorkeus max. 6m

Nelipyöräinen Traigo 80 -mallisto on suunniteltu kovaan käyttöön sisä- ja ulkotiloissa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta ne voivat korvata polttomoottoritrukit monissa kohteissa mikä säästää käyttö- ja huoltokustannuksia.  80 voltin valikoima sisältää myös kompakteja malleja, jotka ovat ihanteellisia ahtaissa paikoissa työskentelyyn. Hyttimalleja on saatavilla useita perushytistä aina ns. Deluxe-malliin saakka riipuen asiakkaan tarpeista.

Vuokraa heti
Raskaan sarjan vastapainotrukki satamassa

80 V:n sähkökäyttöiset raskaan sarjan vastapainotrukit (6t-8,5t)

 • Alan kärkeä raskaiden kuormien käsittelyssä
 • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
 • Nostokapasiteetti max. 8,5t ja nostokorkeus max. 6,5m

Traigo HT -valikoima sisältää 80 voltin trukkeja, joiden ajo- ja nostonopeus ovat huipputasoa. Sillä voidaan nostaa raskaita kuormia esimerkiksi teollisuuskäytössä ja lisälaitteen avulla se taipuu kätevästi useamman lavan yhtäaikaiseen kuljettamiseen.

Kysy lisää

Voit myös olla kiinnostunut

Toyota Tonero lastauksessa

Pienet ja pk-yritykset

Toyotan tuotteita ja palveluita käyttävät kaikenkokoiset yritykset yhden työntekijän yrityksestä aina miljardikonserneihin asti. Katso mitä Toyotalla on tarjota pienyritykselle.

Lue lisää >

BT Levio tavaran purussa rekasta

Kuljetus ja jakelu

Nämä ovat yritysten ydintoimintoja, joissa luotettavuus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Autamme asiakkaita tekemään logistiikasta turvallisempaa ja kilpailukykyisempää.

Lue lisää >

Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >