Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Laaja Toyota Tonero-valikoima hydrostaattisella voimansiirrolla.

Polttomoottorikäyttöiset vastapainotrukit; HST-mallit

Laaja Toyota Tonero-valikoima hydrostaattisella voimansiirrolla.

Polttomoottorikäyttöiset vastapainotrukit

Toyotan polttomoottorikäyttöisillä vastapainotrukeilla voidaan siirtää kuormia aina 8 tonniin asti. Toyotan vastapainotrukeissa on vakiovarusteena aktiivinen ajonvakautusjärjestelmä Toyota SAS, joka tekee työskentelystä turvallista käyttötarpeesta riippumatta.
Toyota Tonero LPG 3t

Polttomoottoritrukit 3,5 t saakka

  • Useita hyttivaihtoehtoja erinomaisella näkyvyydellä
  • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
  • Nostokapasiteetti max. 3,5t ja nostokorkeus max. 7m

Toyota Tonero -mallit on varustettu patentoidulla Toyota SAS -järjestelmällä, joka estää tehokkaasti trukin tai kuorman epätasapainoon joutumisen. Tämä takaa vakaan ja sujuvan käytön kaikissa olosuhteissa. Pieni melu- ja tärinätaso ja laaja valikoima ohjaamoita parantavat kuljettajan mukavuutta. Käyttövoimana on diesel- tai nestekaasumoottori, joka on erityisesti trukkikäyttöön suunniteltu luotettava Toyotan teollisuusmoottori.

Tonero HST LPG 3t

Polttomoottoritrukit hydrostaattisella vaihteistolla

  • Hydrostaattinen voimansiirto (HST)
  • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
  • Nostokapasiteetti max. 3,5t ja nostokorkeus max. 7m

Kaikki Tonero-mallit 3500kg:n kapasiteettiin asti ovat saatavilla hydrostaattisella voimansiirrolla (HST), joka on momentinmuuntimen vaihtoehto. Hydrostaattinen voimansiirto mahdollistaa nopeat suunnanvaihdot, tehokkaan moottorijarrutuksen ja kiihdytyksen. Sitävastoin standardioptiona oleva momentinmuunnin on ihanteellinen vähänkin pitemmillä matkoilla ja soveltuu ns. rullaamiseen, mikä tulee esille esim. polttoainekulutuksessa. Käytännössä kyse voi olla siitä, mihin voimansiirtoon kuljettajat ovat tottuneet.

Toyota Tonero LPG 3.5t

Raskaan sarjan polttomoottoritrukit

  • Useita hyttivaihtoehtoja erinomaisella näkyvyydellä
  • Ajonvakautusjärjestelmä SAS
  • Nostokapasiteetti max. 8t ja nostokorkeus max. 6m

Raskaan pään polttomoottorimalleissa on pienemmistä Tonero-malleista tuttu ulkonäkö, luokkansa polttoainetaloudellisin moottoritekniikka, erinomainen näkyvyys ohjaamosta, ylivertainen vakaus sekä tehokkaat ajo- ja nosto-ominaisuudet. Säätyvätilavuuksinen hydraulipumppu antaa paljon nostotehoa ja kuormantunnistava ohjaustehostin optimoi ajamista. 2-staattorinen momentinmuunnin takaa hyvän kiihtyvyyden ja huippunopeuden ilman vaihteiden vaihtoa.

Voit myös olla kiinnostunut

Toyota Tonero lastauksessa

Pienet ja pk-yritykset

Toyotan tuotteita ja palveluita käyttävät kaikenkokoiset yritykset yhden työntekijän yrityksestä aina miljardikonserneihin asti. Katso mitä Toyotalla on tarjota pienyritykselle.

Lue lisää >
Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >