Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Pinontatrukki Toyota

Uudet monipuoliset pinontatrukit

Vartaa pinontatrukkeja verkkokaupassamme

Pinontatrukit

BT Staxio-pinontatrukki, eli pinkkari on monikäyttöinen: lavojen hyllytys, kuormien purkaminen ja lastaaminen (jopa 2 lavaa kerralla), keräily ja toki normaali lavojen siirtäminen. Saatavilla on kävellen käytettäviä malleja, taittuvalta ajotasolta ajettavia sekä seisten tai istuen ajettavia pinoamisvaunuja käyttökohteesta riippuen. W ja P sarjat ovat nyt Smart Truck-trukkeja vakiona.
BT Staxio HWE100

Matalan käyttöasteen pinontatrukit

 • Kevyt ja pienikokoinen
 • Vakaa 5-pyöräinen alusta
 • Nostokorkeus max 2m
 • Smart Truck

BT Staxio HWE100 ja HWE100S ovat kevyitä ja pieniä pinontatrukkeja monenlaisiin pienvarastoihin. Ne soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi välitasoilla. Valokennojärjestelmän avulla haarukkakorkeutta voidaan säätää automaattisesti. Kuormatessa tai purkaessa kappaletavaraa haarukoilta järjestelmä pitää työskentelykorkeuden vakiona, mikä parantaa merkittävästi työergonomiaa. Niissä on huoltovapaat akut ja sisäänrakennettu varaaja. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot HWE 100 ja 100S >>

BT Staxio SWE120

Kompaktit ja helppokäyttöiset pinontatrukit

 • Kävellen tai ajotasolta ajettava
 • Vakaa alusta ja ajoaisa kätevästi keskellä
 • Aisa ylhäällä ajo ryömintänopeudella
 • Saatavilla Li-Ion -akulla
 • Smart Truck

BT Staxio W -sarjan nostokapasiteetit alkavat 800kg:sta ja päättyvät 2.0 tonniin. Vakaa 5-pyöräinen alusta mahdollistaa turvallisen ja helpon ajettavuuden. Ohjausaisa on rungon keskellä, jolloin kääntyminen molempiin suuntiin on johdonmukaista pienellä kääntösäteellä. Tämä sarja sisältää myös erikoismalleja epätasaisille pinnoille, suljettujen lavojen käsittelyyn ja tuplalavojen käsittelyyn. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

BT Staxio SPE120

Korkean käyttöasteen pinontatrukit

 • Luokkansa parhaat jäännöskapasiteetit
 • 5-pyöräinen tukeva alusta ja ajonvakausjärjestelmä
 • Saatavilla litiumioni-akulla
 • Jopa 6 m nostokorkeus
 • Smart Truck

P-sarjan laaja mallisto on hyvä valinta siirtoihin ja nostoihin korkean käyttöasteen kohteissa. Nostonopeutta voidaan säädellä helposti käyttämällä ajoaisassa olevia kytkimiä mikä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Turvallisuutta on tehostettu Totalview – konseptilla, joka mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden haarukan kärkiin saakka. BT Powertrak – järjestelmän hydrauliikka säätää ja lukitsee vetopyörän pystyliikkeen nostettaessa ja mahdollistaa poikkeuksellisen suuret jäännöskapasiteetit sekä erinomaisen vakauden. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

BT Staxio SPE120XR

Joustavat pinontatrukit

 • Työntömasto
 • Saatavilla litiumioni-akulla
 • Jopa 4,8m nostokorkeus
 • Smart Truck

BT Staxio XR(D)-sarja on monipuolinen valikoima, jossa yhdistyvät pinontatrukin pieni koko ja työntömastotrukin ominaisuudet. Nämä mallit on varustettu sisäänvedettävällä mastolla. Niillä voidaan käsitellä erityyppisiä lavoja ja ne on suunniteltu säästämään tilaa. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lata tekniset tiedot SPE 120XR >> SPE 120 XRD >>

BT Staxio SRE135

Korkean käyttöasteen pinontatrukit

 • Poikittainen ajoasento takaa näkyvyyden eteen ja taakse
 • Erinomainen näkyvyys haarukoille
 • Jopa 6,3 m nostokorkeus

Seisten ja istuen ajettavat S & R -sarjan pinontatrukit soveltuvat tehtäviin, jossa kuormia nostetaan korkealle ja ajosuuntaa vaihdetaan usein. Kuljettaja seisoo/istuu kohtisuoraan kulkusuuntaan nähden, joten näkyvyys eteen ja taakse on esteetön. Kaikissa malleissa on turvakehä jasäädettävä ohjauskonsoli. Lisäksi R-sarjassa on säädettävä istuin.

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >