Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

BT Optio M -sarja – ihanteellinen keräilyyn välitasolta ahtaissakin tiloissa.

Keskitason keräilytrukit

BT Optio M -sarja – ihanteellinen keräilyyn välitasolta ahtaissakin tiloissa.

Keräilytrukit

BT Optio-malliston keräilytrukit toimivat varastotrukkina vaativimmissakin keräilytehtävissä. BT Optio-trukeilla voidaan toimia viileävarastoissa ilman erikoisvarusteluja.
BT Optio OSE100W

Matalakeräilytrukit

  • Saatavilla litiumioni-akulla
  • Monipuolinen
  • Keräilykorkeus 2,8 m asti

BT Optio L-sarjassa on 9 mallia, jotka soveltuvat erityyppisiin matalan keräilyn tehtäviin. Saatavilla on eri haarukkapituuksia, haarukoiden nostokorkeuksia, nousevia ohjaamoja yms., joilla keräilystä tehdään mahdollisimman joustavaa ja tehokasta. Kaikissa malleissa on BT Powerdrive-ajonohjaus joka mahdollistaa ajo-ominaisuuksien ohjelmoimisen ja maksimoi suorituskyvyn.

BT Optio OME100M

Keskitason keräilytrukit

  • Vaijeri-/kisko-ohjauksella tai vapaasti kulkeva
  • BT Optipace
  • Keräilykorkeus jopa 6,3 m

BT Optio M-sarja mahdollistaa keräilyn 6,3 m korkeudelta hyvinkin ahtaissa tiloissa, esim. kapeakäytävävarastoissa. M-sarjan trukeilla voidaan keräillä sekä pienikokoisia että suurempia tavaroita; ohjaamon tasalle nousevat haarukat helpottavat kuorman kokoamista lavalle. Korkeammille nostavissa malleissa on vakiovarusteena BT Optipace-järjestelmä, joka säätelee trukin ajonopeutta, kiihtyvyyttä ja jarrutustehoa nostokorkeuden mukaan.

BT Optio OME100H

Korkeakeräilytrukit

  • Käytäväohjauksella tai vapaasti kulkeva
  • Saatavilla innovatiivinen navigointi
  • Keräilykorkeus jopa 12,1m

BT Optio H -sarja mahdollistaa tehokkaan keräilyn 12,1 m korkeudelta. Mallien ohjaamon rakenne helpottaa lavalle keräilyä ja yhtäaikainen nosto ja ajo nopeuttaa siirtymisiä. Työmukavuus on erinomainen säädettävän ohjauskonsolin ja selkänojan ansiosta. Ohjauskonsolin voi vaihtaa maston puolelle tai haarukoiden puolelle riippuen käyttötavasta.

Lataa tekniset tiedot OME 100H>> OME120HW >>

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >

Vähittäiskauppa ja varasto

Helpota tavaransiirtojasi ja vähennä siirtoihin käytettyä aikaa tavaran vastaanottamisesta sen kuormaamiseen.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >