Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

BT Vector C -sarja – monikäyttöisyyttä kokolavahyllytyksestä keräilyyn.

Kapeakäytävätrukki nousevalla ohjaamolla

BT Vector C -sarja – monikäyttöisyyttä kokolavahyllytyksestä keräilyyn.

Kapeakäytävätrukit

Toyotan BT Vector-malliston kapeakäytävätrukeilla saat varastostasi eniten irti: kapeakäytävävarastossa lavatiheys on suurin mahdollinen ja Toyotan trukit ovat tehokkaita sekä koko lavojen käsittelyssä tai keräilyssä.
BT Vector VRE125

Alhaalta ajettavat kapeakäytävätrukit

 • Samanaikainen ajo ja nosto
 • Kääntökelkka tai teleskooppihaarukat
 • Nostokorkeus max. 11,3 m
 • Smart Truck

BT Reflex -työntömastotrukkeihin perustuva BT Vector R -sarja on suunniteltu erittäin kapeilla käytävillä työskentelyyn. Tässä mallissa kuljettaja istuu alhaalla. Ohjaus käytävässä voidaan toteuttaa lanka- tai kisko-ohjauksella, jotka takavat nopean mutta turvallisen työskentelyn sekä optimoidun ajo- ja nostonopeuden. Näitä R-malleja on saatavilla kääntökelkalla, joka mahdollistaa joustavuuden eli normaalin "trukkimaisen" työskentelyn. Toinen optio on teleskooppihaarukat, joiden avulla päästää kapeampaan käytävään. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

BT Vector VCE100

Nousevalla ohjaamolla varustetut kapeakäytävätrukit

 • Optimoitu ajonopeus nostokorkeuden ja kuorman mukaan
 • Helppo asentaa ja ajaa
 • Nostokorkeus max. 13,6m

BT Vector C -sarjassa on kolme ns. kombitrukkia, jotka soveltuvat täysien lavojen käsittelyyn ja tilausten keräilyyn korkeilta tasoilta kapeilla käytävillä. Ohjaus käytävässä voidaan toteuttaa lanka- tai kisko-ohjauksella, jotka takavat nopean mutta turvallisen työskentelyn sekä optimoidun ajo- ja nostonopeuden.

BT Vector VCE125ASF

Nousevalla ohjaamolla ja kääntyvällä kelkalla varustetut kapeakäytävätrukit

 • Ainutlaatuinen nivelletty ohjaus; markkinoiden pienin kääntösäde
 • Innovatiivinen nostoenergian säästö mahdollistaa jopa kaksi vuoroa yhdellä latauksella
 • Nostokorkeus max. 14,8 m
 • Smart Truck

Tämän kapeakäytävätrukki mallisarjan kaksi mallia ovat nivelrunkoisia, mikä pienentää kääntösädettä – parantaen varastotilan käyttöastetta. Kääntösäde on markkinoiden pienin, jolloin käytävältä toiselle siirtyminen tapahtuu hyvin kompaktissa tilassa. Nämä trukit soveltuvat tilausten keräilystä täysien lavojen käsittelyyn. Innovatiivinen nostoenergian minimointi pidentää käyttöaikaa yhdellä akun latauksella. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot BT Vector A-sarja VCE125ASF >>

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >
Käytetty trukki

Hanki käytetty trukki

Aina ei tarvitse hankkia uutta trukkia. Käytetty trukki voi olla erinomainen vaihtoehto monissa tehtävissä. Tiesitkö, että vuokraamme ja rahoitamme käytettyjä trukkejakin?

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >