Trukkimekaanikko Itä-Vantaalle

haemme TRUKKIMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Itä-Vantaalle.

Vastuullasi on Itä-Vantaalla sijaitsevan sopimusasiakkaamme trukkien huolto- ja korjaustyöt palveluprosessiemme mukaisesti. Tilaat itse varaosat, raportoit päivittäin omat työsi laskutusta varten ja pidät asiakkaan ajan tasalla kaluston huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Vastaat pääosin itse työpäiviesi suunnittelusta asiakkaan tarpeet ja trukkien sopimushuoltoajat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä muiden mekaanikkojen kanssa ja saat jatkuvaa tukea työssä onnistumiseesi myös muulta organisaatiolta. Työ on päivätyötä (40h/vko), ja se suoritetaan omalla korjaamollamme asiakkaan tiloissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, sujuva suomen kielen taito, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Noudatat tunnollisesti yhteisesti sovittuja prosesseja ja erityisesti työturvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia. Tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on laadukkaat työskentelyvälineet sekä ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö. Tarjoamme kaikille työtekijöillemme mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun ja vuosittain annamme jokaiselle käyttöön 300€:n arvoisen ePassi Flex – edun, jota voi hyödyntää liikuntaan, kulttuuriin ja/tai vapaa-aikaan. Meillä on yleislääkäritasoinen työterveyshuolto.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 26.3.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu otsikolla ”trukkimekaanikko / Itä-Vantaa”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Teemu Lönnqvist p. 010 57 57 539 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

 

 

Arvomme ohjaavat toimintaamme

  • Challenge
  • Kaizen
  • Genchi Genbutsu
  • Respect
  • Teamwork

Katso videoilta, mitä arvomme tarkoittavat ja miten työntekijämme kokevat ne joka päiväisessä työssään.