Kenttämekaanikko Tampereen alueelle

Toyota Material Handling Finland Oy hakee KENTTÄMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle.

Toyotan trukkimekaanikkona jokainen työpäiväsi on erilainen! Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia trukkeja, joiden huollosta ja korjauksesta vastaat asiakkaidemme tiloissa omalla alueellasi. Liikut huoltoautolla asiakkaalta toiselle, toteutat sovitut työt ja raportoit ne eteenpäin laskutusta varten. Vastaat itse oman työviikkosi suunnittelusta asiakkaiden tarpeet ja sopimushuoltoajat huomioiden.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin osaaminen on eduksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita, ajoneuvosähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa. Tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö sekä kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.8.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu

Kirjoita sähköpostin viestikenttään tieto ”kenttämekaanikko/Tre”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Karri Järvi, p. 010-5757 651 (arkisin. 10-15)

Tämä on Toyota Material Handling