Trukkimekaanikko Mäntsälään

Toyota Material Handling Finland Oy hakee TRUKKIMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälään.

Vastuullasi on Mäntsälässä sijaitsevan sopimusasiakkaamme trukkien huolto- ja korjaustyöt palveluprosessiemme mukaisesti. Tilaat itse varaosat, raportoit päivittäin omat työsi laskutusta varten ja pidät asiakkaan ajan tasalla kaluston huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Vastaat pääosin itse työpäiviesi suunnittelusta asiakkaan tarpeet ja trukkien sopimushuoltoajat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä muiden mekaanikkojen kanssa ja saat jatkuvaa tukea työssä onnistumiseesi myös muulta organisaatiolta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, sujuva suomen kielen taito, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Noudatat tunnollisesti yhteisesti sovittuja prosesseja ja erityisesti työturvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia. Tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 8.6.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu otsikolla ”trukkimekaanikko / Mäntsälä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Teemu Lönnqvist p. 010 57 57 539 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

Tämä on Toyota Material Handling