Trukkimekaanikko Vantaalle

Toyota Material Handling Finland Oy hakee TRUKKIMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen omalle korjaamollemme Vantaan Korsoon.

Työskentelet trukkimekaanikkona korjaamollamme, jossa tehtäviisi kuuluvat trukkien huolto-, korjaus- ja kunnostustyöt. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös töiden ja ajankäytön raportointi työnjohtajalle. Olet osa kymmenen hengen tiimiä, jonka tarkoitus on huolehtia vuokralle menevien trukkien hyvästä kunnosta sekä kunnostaa asiakkailta palautuvia trukkeja uudelleen myytäviksi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (40h/vko).

 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita, ajoneuvosähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, positiivinen asenne ja halu kehittyä trukkialan ammattilaiseksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit, vastaremontoidut korjaamotilat, laadukkaat työskentelyvälineet sekä ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö. Korson kiinteistöstä löytyy myös lounasravintola ja kuntosali henkilöstön käyttöön. Tarjoamme kaikille työtekijöillemme mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun ja vuosittain annamme jokaiselle käyttöön 300€:n arvoisen ePassi Flex – edun, jota voi hyödyntää liikuntaan, kulttuuriin ja/tai vapaa-aikaan.

 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja kuukausipalkkatoiveesi 5.2.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu  (sähköpostin viestikenttään tieto ”trukkimekaanikko”) Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa FMC työnjohtaja Petri Kansonen, p. 010 575 7533 arkisin klo 8-14 välisenä aikana.