Korjaamomekaanikko vakituiseen työsuhteeseen

Toyota Material Handling Finland Oy hakee

KORJAAMOMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen omalle korjaamollemme Vantaan Korsoon

Työskentelet mekaanikkona korjaamollamme, jossa tehtäviisi kuuluvat trukkien huolto-, korjaus- ja kunnostustyöt. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös töiden ja ajankäytön raportointi työnjohtajalle.  Olet osa seitsemän hengen tiimiä, jonka tarkoitus on huolehtia vuokralle menevien trukkien hyvästä kunnosta sekä kunnostaa asiakkailta palautuvia trukkeja uudelleen myytäviksi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita, ajoneuvosähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, positiivinen asenne ja halu kehittyä trukkialan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö sekä kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 19.11.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu  (sähköpostin viestikenttään tieto ”korjaamomekaanikko”)

Lisätietoja tehtävästä antaa FMC työnjohtaja Petri Kansonen, p. 010 575 7533 arkisin klo 8-14 välisenä aikana.