Kenttämekaanikko Tampereelle

Toyota Material Handling Finland Oy hakee


KENTTÄMEKAANIKKOA


vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle.


Toyotan trukkimekaanikkona jokainen työpäiväsi on erilainen! Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia trukkeja, joiden huollosta ja korjauksesta vastaat asiakkaidemme tiloissa omalla alueellasi. Liikut huoltoautolla asiakkaalta toiselle, toteutat sovitut työt ja raportoit ne eteenpäin laskutusta varten. Vastaat itse oman työviikkosi suunnittelusta asiakkaiden tarpeet ja sopimushuoltoajat huomioiden.


Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin osaaminen on eduksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita, ajoneuvosähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa. Tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö sekä kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa elokuun 2021 aikana.


Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 25.7.2021 mennessä osoitteeseen pekka.kiviaho@fi.toyota-industries.eu. Kirjoita sähköpostin viestikenttään tieto ”kenttämekaanikko/Tre”.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Pekka Kiviaho, p. 010 575 7643 (ark. 9-15, lomalla vkot 28-29).