Kenttämekaanikko Oulun talousalueelle

Toyota Material Handling Finland Oy hakee KENTTÄMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Oulun talousalueelle.

Toyotan trukkimekaanikkona jokainen työpäiväsi on erilainen! Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia trukkeja, joiden huollosta ja korjauksesta vastaat asiakkaidemme tiloissa omalla alueellasi. Liikut huoltoautolla asiakkaalta toiselle, toteutat sovitut työt ja raportoit ne eteenpäin laskutusta varten. Vastaat itse oman työviikkosi suunnittelusta asiakkaiden tarpeet ja sopimushuoltoajat huomioiden. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä (40h/vko).

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä trukki- auto- tai työkonealalta. Ajoneuvosähkötekniikan tai raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinulta löytyy halu kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa. Tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on laadukkaat työskentelyvälineet sekä ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö. Meillä on yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Tarjoamme kaikille työtekijöillemme mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun ja vuosittain annamme jokaiselle käyttöön 300€:n arvoisen ePassi Flex – edun, jota voi hyödyntää liikuntaan, kulttuuriin ja/tai vapaa-aikaan.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 5.2.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu. Kirjoita sähköpostin viestikenttään tieto ”kenttämekaanikko/ Oulu”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Juha Tiitto, p.010 5757 690 (arkisin. 8-15).