Huoltosopimusmyyjä

Etsimme huoltosopimusmyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Alueen asiakkuuksia aiemmin menestyksekkäästi hoitanut myyjä on edennyt yhtiömme sisällä toisiin tehtäviin, ja siksi haemme nyt lisävahvistusta alueelle.

Tehtävänä on myydä huollon palvelusopimuksia ja -tuotteita uusille asiakkaille valtakunnallisesti sekä koordinoida huoltosopimusmyynnin aktiviteetteja koko organisaatiossa. Hoidat itse asiakaskontaktoinnin ja suunnittelet asiakastapaamisten aikataulut. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä aluehuoltopäälliköiden, asiakkuuspäällikön ja tuotemyynnin kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti kotikonttorilta käsin ja vietät suurimman osan työajastasi asiakkailla, joten sinulla tulee olla hyvä valmius matkustamiseen. Suurin asiakaspotentiaali on pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Turun alueella, joten huoltosopimusmyyjänkin tulisi asua jollakin näistä alueista.

Toivomme myyntihenkistä asennetta ja muutaman vuoden työkokemusta teknisen kaupan alalta tai jälkimarkkinointipalveluista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja pystyt suunnittelemaan ajankäyttösi tehokkaasti. Uusien asiakkaiden rohkea ja aktiivinen kontaktointi on sinulle luontaista. Koulutustaustasi on joko kaupallinen tai tekninen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja käytännön asiat hoituvat tarvittaessa myös englanniksi. MS Office –ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit myös nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alan johtavassa yrityksessä, jossa voit edelleen kehittää ammattitaitoasi osaamisen ja tuloksien mukaan. Palkkausmuoto on kiinteä kuukausipalkka + provisio tehdystä myynnistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huollon tuotepäällikkö Jukka Servo: p. 010 5757 645 tai jukka.servo@fi.toyota-industries.eu.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä otsikolla ”Huoltosopimusmyyjä” osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

  • Challenge
  • Kaizen
  • Genchi Genbutsu
  • Respect
  • Teamwork

Katso videoilta, mitä arvomme tarkoittavat ja miten työntekijämme kokevat ne joka päiväisessä työssään.