Data Cleansing Operator

Organisaatiomme on nyt osa globaalia ERP-muutosprojektia (SAP), joka alkaa kaikissa yksiköissä Euroopassa. ämän projektin onnistumisen ja päivittäisen IT-puolen toimimisen varmistamiseksi projektin aikana, vahvistetaan IT-tiimiä lisäresurssilla. Nyt haussa DATA CLEANSING OPERATOR määräaikaiseen tehtävään. Aloitus heti/sopimuksen mukaan ja arvioitu kesto maaliskuun 2024 loppuun.

Työtehtäväsi

Tässä tehtävässä tulet toiminaan aluksi talouspuolella ja projektin laajentuessa muille osastoille, autat myös heitä datan käsittelyssä.

Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan nykyisen ERP (M3) -datan siivoaminen tulevaa SAP-järjestelmää varten. Tärkeimpänä työtehtävänä on vanhan datan siivous, sen kartoitus, perkaaminen ja puhdistaminen sekä datan muuttaminen SAP-järjestelmää varten.  

Toivomme Sinulta

  • Ymmärrystä tietokantojen relaatiosta ja rakenteista
  • Ymmärrystä tietokannoista ja kokemusta niiden siivoamisesta
  • Kokemusta Master- tiedon käsittelystä ja analysoinnista
  • Kokemusta ERP-järjestelmistä
  • Kokemusta yritysdatan käsittelystä
  • Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • SAP-järjestelmän tunteminen katsotaan eduksi
  • Osaat priorisoida työtäsi, toimia järjestelmällisesti 
  • Ennen kaikkea arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja aikatauluissa pysymistä. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, innovatiivisessa ja vastuullisessa yrityksessä. Tarjolla on joustava työaika ja mahdollisuus työskennellä etänä, kun intensiivisin perehdytys on valmis. Toimisto sijaitsee Vantaan Korsossa. 

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi) ja Tarja Laakso (020 7290 837 & tarja@poolia.fi) sekä Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi).

Toyota Material Handling Finland Oy

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa trukkien tuotevalikoimaa täydentävät monipuoliset jälkimarkkinointipalvelutkoulutuspalvelutToyota Racking Solutions -varastokalusteetautomaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan johtaa sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia. Yhtiömme palveluksessa on 165 henkilöä ja liikevaihto on noin 55 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävän kehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin

HAE TYÖPAIKKAA >>