Tekninen harjoittelija määräaikaiseen työsuhteeseen

Toyota Material Handling Finland Oy hakee TEKNISTÄ HARJOITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Vantaan Korsoon.

Tehtävässäsi tuet teknistä neuvontaa takuukäsittelyprosessissa ja vastaat yrityksen Call back -prosessin toteuttamisesta. Ensisijaisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa takuuanomusten käsittely ja kirjaaminen takuujärjestelmiin, takuuanomuksiin liittyvien varaosien tarkastaminen ja käsittely sekä takuutöiden laskutus. Lisäksi vastuullasi on uusien toimittajien Call back-soittojen suorittaminen päämiehen ohjeiden mukaisesti. Olet osa 11 henkilön asiakaspalvelutiimiä, joka toimii asiakaspalvelupäällikön alaisuudessa.

Olet vastavalmistunut tai viimeisen vuoden AMK-opiskelija teknisellä alalla. Henkilönä olet pitkäjänteinen, järjestelmällinen, oppimiskykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä.  Työssäsi hyödynnät useita erilaisia tietojärjestelmiä ja niiden sovelluksia. Microsoft Office-työkalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja kommunikoit hyvin myös englannin kielellä. Aiempi kokemus vastaavasta työstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Toyotan arvojen mukaisesti olet jatkuvasti halukas kehittämään omaa työtäsi, kunnioitat sidosryhmiäsi ja olet kykeneväinen tiimityöhön. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, jossa on ajanmukaiset työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö, mahdollisuus kehittyä sekä kansainvälisen organisaation tuki.  Kyseessä on määräaikainen työsuhde, jonka arvioitu kesto on noin yksi vuosi. Työ on osa-aika tai kokopäivätyötä tehtävään valittavan henkilön tilanteen mukaan, kuitenkin vähintään 3 päivää viikossa.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kilpeläinen (jani.kilpelainen@fi.toyota-industries.eu).

 

Tutustu Toyota Material Handlingiin >>