Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Vanderlande

Vanderlanden yritysosto vahvistettu

Maaliskuussa julkistettu Toyota Industries Corporationin (TICO) ja Vanderlanden yrityskauppa on hyväksytty kilpailuviranomaisten toimesta.
Vanderlande

Olemme nyt tiiviissä yhteistyössä

Hollantilainen Vanderlande on globaali markkinajohtaja lentokenttien matkatavaran ja rahdin käsittelyjärjestelmissä sekä verkkokaupan pakettikäsittelyn automaatiossa kattaen myös varastojen täysautomatisoinnin. Vanderlande täydentää TICO:n ja siihen kuuluvan Toyota Material Handling Groupin nykyistä laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa älykkään täysautomaation ja ohjelmistojen osalta. TICO/Vanderlande – yhdistelmä tulee olemaan vahva globaali toimija logistiikkaratkaisujen toimittajana kattaen sovellukset manuaalitoiminnoista aina täysautomaatioon asti.

Vanderlande tulee säilyttämään nimensä sekä yritysidentiteettinsä ja se tulee jatkamaan itsenäisenä toimijana oman kansainvälisen verkostonsa kautta entiseen tapaan. Euroopan markkinoilla Vanderlande tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä sisaryritys Toyota Material Handling Europen kanssa.

Lisätietoja:

Toyota Material Handling Europe
Jonas Lindell, Senior Corporate Communications Officer
E-mail: jonas.lindell@toyota-industries.eu
Tel. +46 70 351 24 38

Toyota Material Handling Finland Oy
Pasi Nieminen, Toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland Oy
E-mail: pasi.nieminen@fi.toyota-industries.eu
Tel: +358 40 901 4401

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >
Ihmiset hymyilevät

Liity tiimiimme

Tuotteet, palvelut ja prosessit yms. ovat tietenkin tärkeitä asioita yrityksissä. Mutta mikään ei toimi ilman ihmisiä. Ymmärrämme, että yritys voi olla vain niin hyvä kuin sen työntekijät ovat.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >