Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Traigo 48 ulkotiloissa

Uudistunut Toyota Traigo 48 – lisää tehoa vähemmällä energialla

Toyota Material Handling Finland Oy lanseeraa uudistuneen Toyota Traigo 48 -sähkövastapainotrukin, joka tarjoaa markkinoilla täysin omaa luokkaansa olevan energiatehokkuuden ja suorituskyvyn.

Toyotan tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tulee selkeästi esille uudistuneessa Traigo 48-mallistossa. Mallistoa on kehitetty asiakaspalautteiden perusteella soveltaen viimeisintä teknologiaa ja käyttäen uusia korkealaatuisia komponentteja. Samalla kuljettajan ergonomiaan on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Uudistunutta mallistoa parhaiten kuvaa parantunut energiatehokkuus yhdistettynä tekniseen suorituskykyyn ja tyytyväiseen kuljettajaan.

Uudistuneeseen Traigo 48 – sähkövastapainotrukkiin kuuluu vakiovarusteena sähköinen ohjauksen tehostus mikä vähentää merkittävästi energiankulutusta ja parantaa ajettavuutta. Ohjauksen vaste on säädettävissä, joten ohjaustuntuma on tarkka ja miellyttävä kaikissa ajonopeuksissa. Automaattinen seisontajarru ja valumisen esto tarjoavat helpon ja turvallisen hallittavuuden myös kaltevilla ajotasoilla.   

3-pyöräiset mallit soveltuvat erityisen hyvin työskentelyyn ahtaissa tiloissa. Tämä 3-pyöräinen mallisto kattaa nostokykyluokat 1.5 -2.0t. 4-pyöräisillä malleilla (1.6 - 2.0t) on kätevä tehdä pidempiä siirtoja sekä sisä- että ulkotiloissa. Tämän mallin kääntösädettä on pienennetty entisestään edelliseen sukupolveen verrattuna. Tuttu ja turvallinen SAS – aktiivinen ajonvakautusjärjestelmä ja Toyotan vaihtovirtamoottorit takaavat turvallisuuden ja suorituskyvyn.

Traigo 48-sähkövastapainotrukkien mallisto asettaa täysin uudet standardit energiatehokkuudelle. Energian kulutus on laskenut mutta samalla suorituskyky kuten ajokiihtyvyys ja maston kiihtyvyys ovat parantuneet.  Traigo 48 on saatavilla myös Li-Ion – akulla, joka mahdollistaa nopean akun lataamisen päivittäisten taukojen aikana. Li-Ion-akku on täysin integroitu trukin CANBUS – väylään, jolloin akusta saadaan reaaliaikaista tietoa trukin käyttöliittymän ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmän kautta. Li-Ion -vaihtoehto mahdollistaa monivuorotyöskentelyn 24/7 ilman akun vaihtoja ja aikaa vaativaa akun latausta.

“Traigo 48 on Toyotalle iso loikka sähkötrukkien energiatehokkuudessa ja suorituskyvyssä. Lisäksi kuljettaja hyötyy parantuneesta ergonomiasta, mikä takaa asiakasyrityksille tuottavan ja tyytyväisen kuljettajan”, kertoo Toyota Material Handling Finland Oy:n tuotepäällikkö Janne Huttunen.  

Voit myös olla kiinnostunut

Toyota Tonero lastauksessa

Pienet ja pk-yritykset

Toyotan tuotteita ja palveluita käyttävät kaikenkokoiset yritykset yhden työntekijän yrityksestä aina miljardikonserneihin asti. Katso mitä Toyotalla on tarjota pienyritykselle.

Lue lisää >
Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Luotettavat Toyotan sähkökäyttöiset vastapainotrukit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lue lisää >
SAS-logo trukissa

Toyota SAS - aktiivinen ajonvakautus

Ainoastaan Toyotan trukeissa on patentoitu, dynaaminen järjestelmä, joka koostuu ohjausyksiköstä, kymmenestä mitta-anturista sekä kolmesta toimilaitteesta. SAS valvoo jatkuvasti trukin toimintoja.

Lue lisää >
BT Levio tavaran purussa rekasta

Kuljetus ja jakelu

Nämä ovat yritysten ydintoimintoja, joissa luotettavuus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Autamme asiakkaita tekemään logistiikasta turvallisempaa ja kilpailukykyisempää.

Lue lisää >