Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

BT Levio käytössä

Toyotalta uudistunut lavansiirtovaunu BT Levio LWE130 ja pinontatrukki BT Staxio HWE100

Uudistuneet BT Levio LWE130 lavansiirtovaunu ja BT Staxio HWE100 pinontatrukki ovat kooltaan käteviä ja helppokäyttöisiä. Nämä kävellen käytettävät trukit soveltuvat työskentelyyn ahtaissakin tiloissa ja ajoneuvoissa.

Ihanteellinen ahtaisiin tiloihin

BT Levio LWE130 ja BT Staxio HWE100 soveltuvat erinomaisesti yksinkertaisiin ja tarkkuutta vaativiin siirto- ja pinoamistehtäviin. Ne ovat hiljaisia niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin, joten ne soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi kauppakeskuksissa, kaupoissa ja sairaaloissa. Pienen koon ansiosta niitä voidaan käyttää kuorma-autoissa perinteisen pumppukärryn sijasta tai apuna. LWE130 -lavansiirtovaunun maksiminopeus on 5,5 km/h ja nostokapasiteetti 1,3 t kun taas HWE100 -pinontatrukin nostokapasiteetti on 1 t ja nostokorkeus jopa 2 metriin saakka.

Sisäänrakennettu varaaja

BT Levio LWE130 -lavansiirtovaunussa ja BT Staxio HWE100 -pinontatrukissa on molemmissa sisäinen varaaja, joka mahdollistaa nopean ja helpon latauksen vain kytkemällä johdon virtapistokkeeseen. LWE130 lavansiirtovaunussa on myös mahdollisuus valita ajoneuvokäyttöön suunniteltu latausjärjestelmä, jolloin trukki kulkee kätevästi mukana ajoneuvossa ja on aina käyttövalmiina.

Lavansiirtovaunu ja pinontatrukki ovat molemmat varusteltu uusilla lähes huoltovapailla vaihtovirtamoottoreilla, jotka lisäävät kestävyyttä ja alentavat virrankulutusta tarjoten korkeamman käyttöasteen. Trukkien suunnittelussa on huomioitu myös huolto, jolloin huoltokohteisiin pääsee kätevästi käsiksi.  

Käyttäjäystävällinen

Kuljettajakohtaisilla asetuksilla trukit voidaan tarvittaessa säätää jokaisen kuljettajan mieltymyksen mukaisiksi. Tämä lisättynä alhaisella melutasolla parantaa työturvallisuutta.  Molempiin trukkeihin on saatavilla Toyota I_Site-kalustonhallintajärjestelmä. Sen avulla voidaan esimerkiksi hallinnoida kuljettajia käyttäjäkohtaisten PIN-koodien ja -asetuksien avulla, optimoida kaluston käyttöastetta ja saada reaaliaikaisesti ilmoitus trukilla tapahtuvista törmäyksistä.

HWE100 -pinontatrukki voidaan varustaa myös automaattisella korkeudensäädöllä, joka valokennon avulla havaitsee kuorman lakikorkeuden. Jos kuormaa otetaan ja puretaan manuaalisesti, niin haarukkakorkeus säätyy automaattisesti käyttäjälle sopivaan korkeuteen. Käytettävyyttä parantaa myös uniikki ryömintänopeuden toiminto erityisesti ahtaassa tilassa; kun ajoaisan nappia ”kaksoisklikataan” niin trukki siirtyy automaattisesti ryömintänopeudelle. Lisäksi HWE100-mallin rungossa on viisi tukipistettä, mikä takaa hyvä vakauden ja ohjattavuuden.

BT LWE130 ja HWE100 pähkinänkuoressa:

·      Pieni ja kompakti koko; kätevä käyttää ahtaissakin tiloissa mm. kaupoissa ja ajoneuvoissa

·      Erinomainen soveltuvuus ajoneuvokäyttöön pumppukärryn vaihtoehtona

·      Korkea käyttöaste alhaisen virrankulutuksen, nopean latauksen ja helpon huollettavuuden ansiosta

·      Kuljettajakohtaiset säädöt PIN-koodin takana

 

 “Aikaisemmat BT Levio LWE130 ja BT Staxio HWE100 – mallimme ovat jo todistaneet suosionsa.  Toyotan jatkuvan parantamisen hengessä olemme lisänneet uusiin malleihin mm. monipuoliset käyttäjäkohtaiset säädöt, PIN-koodikäynnistyksen ja ryömintänopeuden turvallisuuden ja käytettävyyden lisäämiseksi. Olemme myös parantaneet akun latauksen nopeutta ja vähentäneet virrankulutusta mikä lisää trukin käyttöastetta. Lisäksi trukit ovat hiljaisia niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin”

Mikko Helimäki
Tuotepäällikkö, BT

Voit myös olla kiinnostunut

 Lithium-ion trukki varastokäytössä

Uniikki Li-ion-mallistomme

Toyotan Li-ion – trukit vähentävät energian kulutusta noin 30 % verrattuna perinteiseen akkuteknologiaan kehittyneen akku- ja lataustekniikan ansiosta.

Lue lisää >
Lavansiirtovaunu  BT

Lavansiirtovaunut

Nämä trukit ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Laaja mallistomme soveltuu moniin eri käyttökohteisiin.

Lue lisää >
Pinontatrukit varastossa

Pinontatrukit

BTStaxio pinontatrukit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia käyttää. Löydät laajasta mallistostamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan trukin. 

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >