Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Petri, avainasiakaspäällikkö trukkiautomaatio

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

 

Olen Petri ja työskentelen logistiikkaratkaisut – yksikössä automaattitrukkien ja -ratkaisujen avainasiakasmyyjänä. Työpisteeni sijaitsee Vantaalla, joskin käytännössä vietän suuren osan aikaa asiakkaiden luona eri puolella Suomea. Toimenkuvaani kuuluu kartoittaa asiakkaiden sisälogistiikan materiaalivirtoja, tunnistaa tehostamista vaativat prosessit ja tarjota heille kannattavuutta ja operatiivista toimintaa parantavia automaatioratkaisuja.  

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

 

Tällä hetkellä työpäivät täyttyvät potentiaalisten AGV -asiakkaiden kontaktoinnista, asiakaskäyntien sopimisesta ja käynnissä olevien AGV -asiakastöiden työstämisestä. Osa työajasta kuluu myös omalle myyntihenkilöstölle annettavan automaation tuotetuen parissa.  Työpäivät ovat kaiken kaikkiaan mielenkiintoisia, sillä saan olla osaltani luomassa ja kehittämässä Toyotalla automaatioliiketoimintaa Suomen markkinoilla.  

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Ei vaan tässä päivässä, vaan jokaisessa työpäivässä on parasta tyytyväiset asiakkaat ja toimiva työyhteisö mukavine työkavereineen.

 

Kysy lisää trukkiautomaatiosta

Pasi, trukkimekaanikko

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Pasi kenttähuollon asentaja järvenpäästä. Työnkuvani on kentällä tapahtuva asennus/korjaus ja jälleenmarkkinointi. Eli liikkeessä koko ajan, pääasiassa Uudellamaalla. 

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

 

Työpäiväni alkaa omatoimisella töiden arvioinnilla. Kiireelliset tapaukset ovat ensisijalla ja varsinkin asiakkaat, joilla liiketoiminnan jatkuvuus vaikeutuu huomattavasti esim. mahdollisesta konerikosta tulee hoitaa ensin. Huollot ovat silti yhtä suuressa asemassa joita toteutetaan aina ajan puitteissa. Tehtäviä on sitten joka lähtöön ja merkkejä samassa mittakaavassa. Tutuksi tulleet asiakkaat myös soittavat monesti suoraan minulle ja monesti selvitäänkin pelkällä puhelinkonsultaatiolla pienistä vikatapauksista.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Parasta tässä ja monessa muussakin päivässä on saada hyvää palautetta ja tyytyväisen asiakkaan kommentit hyvästä ja nopeasta palvelusta. Tämän päivän lopun kruunasi asiakkaan yllättynyt ilme ja kommentti että joko se tuli kuntoon ja hymyilevä kiitos päälle.

 

Jukka, myyntijohtaja

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Jukka ja toimin Toyotalla myyntijohtajana. Vastuualueeseeni kuuluu uusien ja käytettyjen koneiden myynnin lisäksi vuokrauspalvelut, logistiset ratkaisut sekä Fleet Management Centerin toiminnot. Kokemusta logistiikka-alalta on kertynyt trukkien sekä kuorma-autojen parissa jo 21 vuotta erilaisissa myynnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävissä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työpäiviini kuuluu tyypillisesti erilaisia asiakasneuvotteluita yhdessä myynti- ja asiakaspalveluhenkilöidemme kanssa. Neuvotteluita ja asiakastapaamisia on sekä toimipisteissämme, että asiakkaiden luona eri puolilla Suomea. Tästä johtuen vietän myös paljon aikaa autossa ja pyrin hyödyntämään matka-ajan olemalla yhteydessä myyjiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi työssäni on toiminnan kehittämiseen ja tulevan suunnitteluun liittyviä tehtäviä yhdessä henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidän tehtävässäni erityisesti mahdollisuudesta rakentaa tiimin kanssa asiakkaillemme uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tänään oli parasta saada asiakkaalta todella positiivinen palaute tiimimme tekemästä kokonaistoimituksesta, johon kuuluivat koneet, huolto ja ohjelmisto. Kiitos koko tiimille!

 

 

Jeremias, tekninen myyjä varastokalusteissa

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen logistiikkainsinöörin koulutuksella varustettu varastokalustemyynnin ammattilainen. Työnkuvani sisältää asiakkaiden pienten ja suurien hyllytarpeiden käsittelyä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Päivittäisiin tehtäviini kuuluu useiden eri vaiheissa olevien projektien hallinta, sekä uusien kontaktien hoitaminen eteenpäin. Tarjouslaskenta, AutoCad-piirtäminen, toimitusten hallinta ja asiakaskontaktit ovat usein päivän tärkeimpiä tehtäviä. Tarpeen tullen teen asiakastapaamisia, joka parantaa yhteistyön laatua usein merkittävästi. Toimimme työpaikalla tiiviisti yhdessä neljän hengen ”Racking Solutionin” kesken ja mietimme yhdessä asiakkaille suunniteltavia varastoratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti ryhmässä sisäistä toimintaamme ja heitämme ideoita toisillemme, jolloin ryhmässä kehittyy hyvä ”flow”.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Parasta oli uuden asiakaspotentiaalin tapaamisen järjestäminen minulle entuudestaan tuntemattoman trukkimyyjämme kanssa. Olen vastikään aloittanut työn Toyotalla, joten työyhteisö on minulle vielä melko uusi. Pääsen siis toimimaan ja tutustumaan tässä projektissa myös työyhteisömme sisällä olevaan henkilöön. Tätä kautta yhteistyö jatkossa tulee olemaan helppoa ja mielekästä.

Ota yhteyttä varastokalusteisiin