Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Mikko, tuotepäällikkö

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Mikko ja työskentelen BT-trukkien tuotepäällikkönä. Toimipaikkani on Vantaalla, mutta tuotetuelle tyypillisesti toimialueenani on koko Suomi.  Toimenkuvaani kuuluu kaikenlainen myynninedistäminen, eli toisin sanoen oikeiden ja kannattavien ratkaisujen löytäminen asiakkaille yhdessä myynnin kanssa. Usein myyntityön tukeminen on pitkäjänteistä tekemistä alkaen tehdasyhteyksistä ja päättyen toivottavasti trukin luovutukseen ja käyttökoulutukseen tyytyväisen loppuasiakkaan luona. Tehdasyhteydet, muut toimistotyöt, koulutukset, asiakaskäynnit ja touhukas myyntihenkilöstömme pitää huolen siitä, että tekemistä riittää!

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Jokainen päivä on erilainen, mutta tyypillisesti siihen kuuluu sopiva sekoitus toimistoaskareita ja käytännön harjoitteita, eli asiakaspinnassa vaikuttamista. Asiakaslähtöinen myynnintukeminen vaatii jatkuvaa yhteydenpitoa tehtaan kanssa, jotta löydämme parhaan ratkaisun jokaisen tarpeeseen. Kaikkineen työpäivät ovat siis vaihtelevia, mutta suunta on aina sama, eli asiakastyytyväisyyden parantaminen.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Monipuoliset työtehtävät pitävät virkeänä - tässä työssä ei pääse sammaloitumaan paikoilleen. Hyvät  työtoverit ja onnistumiset asiakkaiden luona ovat erittäin tärkeitä työssä viihtymisen kannalta.

 

Petri, avainasiakaspäällikkö trukkiautomaatio

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

 

Olen Petri ja työskentelen logistiikkaratkaisut – yksikössä automaattitrukkien ja -ratkaisujen avainasiakasmyyjänä. Työpisteeni sijaitsee Vantaalla, joskin käytännössä vietän suuren osan aikaa asiakkaiden luona eri puolella Suomea. Toimenkuvaani kuuluu kartoittaa asiakkaiden sisälogistiikan materiaalivirtoja, tunnistaa tehostamista vaativat prosessit ja tarjota heille kannattavuutta ja operatiivista toimintaa parantavia automaatioratkaisuja.  

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

 

Tällä hetkellä työpäivät täyttyvät potentiaalisten AGV -asiakkaiden kontaktoinnista, asiakaskäyntien sopimisesta ja käynnissä olevien AGV -asiakastöiden työstämisestä. Osa työajasta kuluu myös omalle myyntihenkilöstölle annettavan automaation tuotetuen parissa.  Työpäivät ovat kaiken kaikkiaan mielenkiintoisia, sillä saan olla osaltani luomassa ja kehittämässä Toyotalla automaatioliiketoimintaa Suomen markkinoilla.  

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Ei vaan tässä päivässä, vaan jokaisessa työpäivässä on parasta tyytyväiset asiakkaat ja toimiva työyhteisö mukavine työkavereineen.

 

Kysy lisää trukkiautomaatiosta

Jukka, myyntijohtaja

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Jukka ja toimin Toyotalla myyntijohtajana. Vastuualueeseeni kuuluu uusien ja käytettyjen koneiden myynnin lisäksi vuokrauspalvelut, logistiset ratkaisut sekä Fleet Management Centerin toiminnot. Kokemusta logistiikka-alalta on kertynyt trukkien sekä kuorma-autojen parissa jo 21 vuotta erilaisissa myynnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävissä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työpäiviini kuuluu tyypillisesti erilaisia asiakasneuvotteluita yhdessä myynti- ja asiakaspalveluhenkilöidemme kanssa. Neuvotteluita ja asiakastapaamisia on sekä toimipisteissämme, että asiakkaiden luona eri puolilla Suomea. Tästä johtuen vietän myös paljon aikaa autossa ja pyrin hyödyntämään matka-ajan olemalla yhteydessä myyjiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi työssäni on toiminnan kehittämiseen ja tulevan suunnitteluun liittyviä tehtäviä yhdessä henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidän tehtävässäni erityisesti mahdollisuudesta rakentaa tiimin kanssa asiakkaillemme uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tänään oli parasta saada asiakkaalta todella positiivinen palaute tiimimme tekemästä kokonaistoimituksesta, johon kuuluivat koneet, huolto ja ohjelmisto. Kiitos koko tiimille!

 

 

Jeremias, tekninen myyjä varastokalusteissa

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen logistiikkainsinöörin koulutuksella varustettu varastokalustemyynnin ammattilainen. Työnkuvani sisältää asiakkaiden pienten ja suurien hyllytarpeiden käsittelyä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Päivittäisiin tehtäviini kuuluu useiden eri vaiheissa olevien projektien hallinta, sekä uusien kontaktien hoitaminen eteenpäin. Tarjouslaskenta, AutoCad-piirtäminen, toimitusten hallinta ja asiakaskontaktit ovat usein päivän tärkeimpiä tehtäviä. Tarpeen tullen teen asiakastapaamisia, joka parantaa yhteistyön laatua usein merkittävästi. Toimimme työpaikalla tiiviisti yhdessä neljän hengen ”Racking Solutionin” kesken ja mietimme yhdessä asiakkaille suunniteltavia varastoratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti ryhmässä sisäistä toimintaamme ja heitämme ideoita toisillemme, jolloin ryhmässä kehittyy hyvä ”flow”.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Parasta oli uuden asiakaspotentiaalin tapaamisen järjestäminen minulle entuudestaan tuntemattoman trukkimyyjämme kanssa. Olen vastikään aloittanut työn Toyotalla, joten työyhteisö on minulle vielä melko uusi. Pääsen siis toimimaan ja tutustumaan tässä projektissa myös työyhteisömme sisällä olevaan henkilöön. Tätä kautta yhteistyö jatkossa tulee olemaan helppoa ja mielekästä.

Ota yhteyttä varastokalusteisiin