Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyotan työntömastotrukki sai ”Red Dot: Best of the Best” - palkinnon

Toyotan BT Reflex E-sarjan työntömastotrukille on myönnetty laajasti arvostettu ”Red Dot: Best of the Best” – palkinto. Asiantuntijaryhmä palkitsee tällä kansainvälisesti korkealle tunnustetulla palkinnolla vain kaikkein parhaimmat tuotteet.

BT Reflex E-sarja on maailman ainoa työntömastotrukkien mallisto, jossa on kallistuva ohjaamo. E-sarjan työntömastotrukki on tarjonnut  korkeaa laatua ja suorityskykyä heti sen lanseerauksesta saakka. Se on suunniteltu erityisesti korkeisiin nostoihin, sillä kallistuvan ohjaamon ansiosta kuljettaja näkee maston ohi haarukoille. Tämä lisää työskentelyn turvallisuutta ja nopeutta. Näkyvyyttä edesauttaa myös läpinäkyvä katto ja innovatiivinen maston malli. E-sarja on erityisesti suunniteltu vähentämään kuljettajan niskahartiaseudun rasitusta toistuvissa korkean tason nostoissa. "Kun kehitimme BT Reflex E-sarjaa, niin pidimme koko ajan mielessä sen, että kyse ei ole vain trukista, vaan siitä, että ihminen eli kuljettaja on keskiössä ", sanoo muotoilujohtaja Magnus Oliveira Andersson, Toyota Material Handling Europesta.


Arvovaltainen tuomaristo kommentoi Toyotan työntömastotrukkia seuraavasti: "BT Reflex E-sarjan työntömastotrukit vaikuttavat tasapainoiselta kokonaisuudelta, jonka jokainen yksityiskohta täydentää toistaan täydellisesti. Hyvin suunniteltujen toimintojen ansiosta tämä trukki takaa korkeimman mahdollisen suorituskyvyn korkeissa nostoissa. Trukin muotoilu ja tekniset ominaisuudet takaavat kuljettajalle erinomaisen ergonomian. Tämä kaikki kertoo tuotteen erinomaisesta kokonaislaadusta."

 

"Red Dot: Best of the Best – palkinnon voittaminen on ansaittu tunnustus erinomaisesta suunnittelu- ja muotoilutyöstä. Palkitut tuotteet ovat ominaisuuksiltaan esteettisesti miellyttäviä ja toiminnoiltaan saumattomia. Se, että vain pieni määrä kilpailuun osallistujista sai palkinnon, on todiste kilpailun tiukoista arvostelukriteereistä. Haluan onnitella palkinnon saajia erittäin vilpittömästi heidän menestyksestään ", sanoi Red Dot -palkinnon perustaja ja toimitusjohtaja, professori Dr. Peter Zec.

Lue koko BT Reflex tarina täältä>

 

 

Voit myös olla kiinnostunut

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >
Työntömastotrukit varastossa

Työntömastotrukit

Sisälogistiikan yleisimpiin tehtäviin tarkoitetut BT Reflex työntömastotrukit tarjoavat käyttäjilleen suorituskykyisen ja ergonomisen työkoneen

Lue lisää >
Hand sketching a truck

Toyotan muotoilukeskus ("Toyota Design Center")

Tuotteiden suunnitelua ja muotoilua ohjaavat asiakastarpeet maustettuna Toyotan yrityskulttuurilla ja historialla.

Lue lisää >
Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyotan periaatteisiin. Sen viisi perusarvoa määrittelee koko yrityskulttuurimme.

Lue lisää >