Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyota Material Handling on kehittänyt keräilytrukkeihin innovatiivisen kauko-ohjauksen, jonka avulla keräilyn tuottavuutta, työturvallisuutta ja ergonomiaa voidaan parantaa merkittävästi

Toyota Material Handling on kehittänyt keräilytrukkeihin innovatiivisen kauko-ohjauksen, jonka avulla keräilyn tuottavuutta, työturvallisuutta ja ergonomiaa voidaan parantaa merkittävästi

Toyota Material Handling on kehittänyt keräilytrukkeihin innovatiivisen kauko-ohjauksen, jonka avulla keräilyn tuottavuutta, työturvallisuutta ja ergonomiaa voidaan parantaa merkittävästi.

Toyotan päämääränä on omien ja asiakkaiden tuotantoprosessien jatkuva kehittäminen Toyota Production Systemin eli Leanin mukaisesti. Tuotteiden varastokeräilyä varten Toyota on kehittänyt innovatiivisen trukin kauko-ohjauksen, jonka ansiosta keräilyprosessista tulee vaivattomampi, turvallisempi, energiatehokkaampi ja tuottavampi.

Tuotteiden keräily on hyvin työvoimavaltainen prosessi. Itse keräilyn lisäksi työntekijöiden pitää astua trukkiin ja siitä pois toistuvasti ja lisäksi ajaa trukki aina seuraavaan keräilypisteeseen. Edellä mainitut liikkeet toistuvat työpäivän aikana jopa satoja kertoja.

Toyotan kauko-ohjausteknologia antaa kuljettajalle vapauden liikuttaa trukkia kauko-ohjaimen avulla ilman trukkiin astumista. Keräilyhenkilö voi kävellä trukin takana ja nostaa tavaroita hyllystä trukkiin. Kauko-ohjain on kiinnitetty työntekijän ranteeseen, jolloin molemmat kädet ovat vapaana keräilyä varten.

”Keräilytrukin kauko-ohjauksella on monia etuja: se nopeuttaa ja yksinkertaistaa keräilyprosessia lisäten keräilyn tehokkuutta jopa 20%. Trukin automaattinen kiihdytys ja jarrutus säästävät sähköenergiaa noin 10% mikä pidentää akun käyttöaikaa työvuoron aikana”, sanoo tuotepäällikkö Mikko Helimäki Toyota Material Handling Finland Oy:stä. ”Lisäksi keräily on työntekijälle luontevampaa, koska trukkiin ja trukista nousemista ei ole.  Tämä lisää työntekijän motivaatiota ja parantaa työturvallisuutta. Trukissa on lisäksi anturit, jotka havaitsevat mahdollisen törmäysvaaran kulkuväylällä oleviin esineisiin.

Kauko-ohjaus on saatavilla myös vetotrukkeihin, joihin voidaan liittää erilaisia keräilyvaunuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
Low level order picker in warehouse

Keräilytrukit

Keräilytrukkimme toimivat vaativimmissakin keräilytehtävissä. Saatavilla matalan tason, keskitason ja korkean tason keräilytrukkeja.

 

 

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >