Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyotan AGV automaatioratkaisu T-ONE

Toyotalta uusi älykäs AGV-automaation ohjelmisto T-ONE

Toyota Material Handling Europe on kehittänyt uuden sukupolven älykkään automaatio-ohjelmiston nimeltä T-ONE. T-ONE (Optimize - Navigate - Execute) noudattaa ”aina askeleen edellä” -ajattelutapaa optimoimalla sisälogistiikan automaation resursseja ja nostamalla tehokkuutta. T-ONE on osa Toyotan automatisoitujen ratkaisujen tarjontaa, jotka yhdistävät asiakasprosessit ja materiaalivirtojen hallinnan.

T-ONE on ohjelmistoalusta, joka yhdistää Toyota Autopilot -automaattitrukit (AGV) jo olemassa olevan muun automaatioinfrastruktuurin, tuotteiden tunnistusjärjestelmien, varastonhallintaohjelmistojen yms. kanssa.

 

Älykäs T-ONE tarjoaa vakaan ja luotettavan ohjelmiston, jonka avulla uusien toimintojen integrointi ja käyttöönotto ovat helposti ja joustavasti skaalattavissa. Tämä tekee siitä sopivan myös laajoihin ja monimutkaisiin käyttökohteisiin, joissa on paljon automaatiotrukkeja ja niihin liittyviä järjestelmiä.

 

"T-ONE on keskeinen tekijä sisälogistiikan tuottavaan automatisointiin. Asiakkaamme hyötyvät luotettavasta toiminnasta ja helposta integroinnista muihin järjestelmiin ", sanoo Toyota Material Handling Finland Oy:n trukkiautomaation myyntipäällikkö Petri Lindfors. ”Kynnys siirtyä trukkiautomaatioon tai kehittää nykyistä automaatioympäristöä alenee huomattavasti.”

Optimoi materiaalivirta ja tehokkuus

T-ONE hoitaa tuotantotilausten laukaisun järjestelmässä ja optimoi automaattitrukkien ohjauksen ja reitityksen mahdollisimman sujuvan materiaalivirtauksen näkökulmasta. Järjestelmä mahdollistaa myös toiminnan helpon skaalautuvuuden. Jos nykyisen toiminnan läpivirtausta on kasvatettava tai toimintaa on laajennettava, niin trukkeja voidaan helposti lisätä jo olemassa olevaan järjestelmään vaivattomasti. Kaikkia järjestelmän tuottamia tietoja ja avainlukuja voidaan tarkastella visuaalisella ja selkeällä käyttöliittymällä.

 

Navigoi älykkäästi ja nopeasti

Kehittyneen ohjausjärjestelmän ansiosta T-ONE valitsee AGV:lle ihanteellisen reitin mikä lyhentää turhaa odotusaikaa ja minimoi tyhjällä kuormalla ajot. Koko AGV-kaluston reititystä optimoidaan dynaamisesti kunkin trukin tilanteen, käytettävissä olevan reitin, tilausjonojen, varastobuffereiden jne. perusteella. Lisäksi T-ONE ohjaa tuotantotilaukset aina sopivimpaan trukkiin kokonaiskuvan ja toimitusajan pohjalta.

 

Turvallisuutta ja tarkkuutta

Älykkään tilausten ohjaamisen ja jatkuvan reittisuunnittelun ansiosta kuormat toimitetaan oikeaan kohteeseen ajallaan.  Ohjelmisto kommunikoi muiden järjestelmien kanssa tietäen tarkkaan, milloin kuorma on noudettavissa. Ohjelmisto parantaa myös toimintaympäristön työturvallisuutta ohjelmiston tuottaman tiedon, ennakoitavuuden ja luotettavuuden avulla.

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
An autopilot doing horizontal transportation

Automaattitrukit

Trukkiautomaatio lisää turvallisuutta, vähentää onnettomuuksia ja lastin vaurioita, optimoi energian kulutuksen sekä lisää vuorokautista käyttöastetta.

Lue lisää>
autopilot Toyota

Miksi valita automaattitrukki?

Automaattitrukkijärjestelmä on loistava investointi sen joustavuuden ja tavoitettavissa olevien säästöjen ansiosta.

Lue lisää >
I_Site toimii myös mobiililaitteissa

I_Site - kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Read more >