Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

EcoVadis 2014 logo

Toyota Material Handling sai jälleen EcoVadiksen kultaisen sertifioinnin

Arvostettu EcoVadis-organisaatio on sijoittanut Toyota Material Handling Europen (TMHE) maailman parhaimman kahden prosentin joukkoon kestävän kehityksen toiminnan läpinäkyvyydessä. Nämä ovat hyviä uutisia - ei vain Toyotalle vaan myös Toyotan asiakkaille.

Viime vuosina vaatimukset huomioida kestävä kehitys yritysten toiminnassa ovat kasvaneet huomattavasti. Tämä edellyttää toimitusketjussa tiivistä yhteistyötä sellaisten tavarantoimittajien kanssa, joilla on samankaltainen lähestymistapa ja päämäärä kestävän kehityksen strategiassa. Toyotan saama EcoVadis- tunnustus auttaa Toyotan asiakkaita arvioimaan Toyotan suorituskykyä suhteessa omiin tavoitteisiinsa.  

Läpinäkyvyys, kestävät valmistusteknologiat ja jatkuva kehittäminen (Kaizen) ovat kulmakiviä, joihin Toyota Material Handlingin toiminta nojaa. Maailman suurimpana trukkivalmistajana Toyotalla on suuri sosiaalinen ja ympäristöön liittyvä vastuu.  Sitoutumisemme kestävän kehityksen toimintamalleihin juontaa taaksepäin useita vuosia ja perustuu emoyhtiömme (Toyota Industries Corporation) vuonna 1993 tehtyyn ensimmäiseen ympäristösuunnitelmaan.

EcoVadikselta saatu tunnustus todistaa Toyotan lähestymistavan olevan oikea. Toyotan filosofiana on tehdä tiivistä  yhteistyötä työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.    EcoVadis on kansainvälisesti johtava kestävän kehityksen sertifiointiorganisaatio. Sen asiakkaana on noin 24 000 yritystä, 145:llä eri alalla ja 95:ssä eri maassa. Näiden yrityksien joukossa on yli 100 monikansallista suuryritystä, jotka seuraavat omien tavarantoimittajien kestävän kehityksen suorituskykyä  

Voit myös olla kiinnostunut

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >
Trukkien katselua

Kestävä kehitys

Yhdessä voimme tehdä paljon maksimoidaksemme turvallisuuden, minimoimalla ympäristövaikutukset ja optimoimalla prosessejamme.

Lue lisää >
Kaksi ihmistä pitämässä avainta

Terveellinen työpaikka kaikenikäisille

Vuosina 2016-2017 käynnissä olevalla kampanjalla pyrimme yhdessä Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston kanssa luomaan terveellisen ja tuottavan työympäristön kaikenikäisille.

Lue lisää >
Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyotan periaatteisiin. Sen viisi perusarvoa määrittelee koko yrityskulttuurimme.

Lue lisää >