Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

toyota trukkihuolto

Toyota Material Handling kasvattaa huoltoverkostoa Savon ja Saimaan alueella

Toyota Material Handling Finland Oy:n (TMHFi) oma huoltoverkosto laajenee jälleen. TMHFi on perustanut kenttähuoltoyksiköt Kuopion ja Mikkelin talousalueille. Tämä parantaa TMHFi:n kykyä palvella erityisesti Savon ja Saimaan alueen kasvanutta asiakaskuntaa. Haluamme tarjota nopean ja tehokkaan huoltopalvelun kaikkiin trukkimerkkeihin ja varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden.

Toyota Material Handling Finland Oy on kasvattanut tasaisesti omaa huolto-organisaatiota Suomessa. Viime vuonna kenttähuolto laajentui kattamaan Pohjois-Karjalan alueen Joensuusta käsin. Nyt huoltoverkosto laajentuu Kuopion ja Mikkelin talousalueille siellä viime aikoina voimakkaasti kasvaneen asiakkaskunnan myötä.

Kuopion ja Mikkelin alueen kenttämekaanikkojen käytössä on trukkihuoltoon täysin varustellut huoltoautot. Huollot ja korjaukset pyritään suorittamaan kenttämekaanikkojen toimesta tehokkaasti asiakkaan tiloissa trukin käytettävyyden optimoimiseksi. Mekaanikkojen osaaminen alueen trukkikantaan sopivaksi varmistetaan jatkuvalla koulutuksella Toyotan STEP (Service Technician Education Program) –ohjelman mukaisesti.

Nopean asiakaspalvelun varmistamiseksi Savon alueella kuten muuallakin Suomessa käytetään varaosien yö-jakelua. Kun Toyotan mekaanikko tilaa varaosan ennen kello kolmea iltapäivällä, niin Vantaalla sijaitseva keskusvarasto kerää osan vielä samana iltana. Tilatut osat kuljetetaan yön aikana ja jaetaan suoraan mekaanikkojen huoltoautoihin ja huoltopisteisiin ennen kello seitsemää seuraavana aamuna. Näin rikkoutuneen trukin seisonta-aika saadaan minimoitua ja asiakkaan toiminta tehostuu.

Mittaamme suorituskykyämme ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvana prosessina NPS-työkalun avulla (Net Promoter Score).

Yhteystiedot:

Trukkihuollon valtakunnallinen asiakaspalvelukeskus p. 010 575 7500