Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Simai trukit

Toyota Material Toyota Material Handling ja SIMAI yhdistävät voimansa

Toyota Material Handling Europe on ostanut osake-enemmistön Italialaisesta johtavasta vetotrukkivalmistajasta SIMAI:sta. SIMAI:n innovatiivinen näkemys ja osaaminen vetotrukkien suunnittelussa ja tuotannossa tarjoavat Toyotalle mahdollisuuden täydentää vetotrukkimallistoaan erityisesti ulko-olosuhteisiin.

Toyota Material Handling on hankkinut alustavasti 66 % osuuden SIMAI:n osakkeista. Lopullisena tavoitteena on nostaa omistusosuus 100 %:iin tietyllä aikavälillä. Yhteistyö tulee laajentamaan Toyotan tuotevalikoimaa ja auttaa vastaamaan asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin vetotrukkien tuotesegmentissä. Toyotan nykyinen vetotrukkimallisto on monipuolinen ja kilpailukykyinen mutta suunnattu Euroopan markkinoilla pääasiassa sisäkäyttöön. SIMAI:n tuotemalliston avulla Toyotan tarjonta laajenee myös ulkosovelluksiin kuten lentokentille, jossa SIMAI:lla on vahva osaaminen ja markkina-asema erityisesti Italiassa.

SIMAI valmistaa laajaa valikoimaa sähkökäyttöisiä vetotrukkeja, joissa vetokyky ulottuu jopa 30 tonniin. SIMAI:lla on yli 60 vuoden kokemus alalta; heidän toimintansa keskiössä on aina ollut asiakas ja asiakkaan tarpeet. SIMAI on aina myös soveltanut ennakkoluulottomasti uutta teknologiaa ja innovaatioita tuotekehityksessä mikä sopii erinomaisesti Toyotan strategiaan.

 "SIMAI:n omistautuneella ja ammattitaitoisella henkilökunnalla on erinomainen tietotaito alalta ja he soveltavat työssään aina uusinta teknologiaa. Toyotalla on jo vuosien kokemus sujuvasta yhteistyöstä heidän kanssaan Italian markkinoilla", sanoo Toyota Material Handling Europen myynti- ja markkinointijohtaja Sam Coles.

"SIMAI yhdistetään omaan eurooppalaiseen organisaatioomme Toyotan lähestymistavalla; kunnioitamme heidän henkilökuntaa, opimme pikkuhiljaa toisiemme vahvuuksista ja säilytämme nykyisen osaamisen ja johdon. SIMAI:lla on yrittäjähenki, joka jakaa arvomme laadusta ja turvallisuudesta. Olen varma, että tulemme olemaan hyvä joukkue", kertoo Toyota Material Handling Europen toimitusketjujohtaja, Ambrogio Bollini.

”Tulevaisuutemme osana Toyotaa tulee olemaan innostava haaste organisaatiollemme. Teemme parhaamme jatkaaksemme menestystä yhdessä Toyotan kanssa", kommentoi SIMAI:n perustaja Luigino Garegnani.

Voit myös olla kiinnostunut

 Lithium-ion trukki varastokäytössä

Uniikki Li-ion-mallistomme

Toyotan Li-ion – trukit vähentävät energian kulutusta noin 30 % verrattuna perinteiseen akkuteknologiaan kehittyneen akku- ja lataustekniikan ansiosta.

Lue lisää >

Vetotrukit

Vetotrukki-mallistomme tarjoaa tehokkuutta ja turvallisuutta kuljetus- ja keräilytehtäviin. Saatavilla on malleja sekä sisä- että ulkokäyttöön

Lue lisää >
Lavansiirtovaunu  BT

Lavansiirtovaunut

Nämä trukit ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Laaja mallistomme soveltuu moniin eri käyttökohteisiin.

Lue lisää >
Pinontatrukit varastossa

Pinontatrukit

BTStaxio pinontatrukit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia käyttää. Löydät laajasta mallistostamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan trukin. 

Lue lisää >