Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyota Material Handling Finland AlihankintaHEAT haastekumppanina

Toyota haastekumppanina AlihankintaHEAT -tapahtumassa

Toyota Material Handling Finland Oy on jälleen mukana AlihankintaHEAT-tapahtumassa 26.9 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

AlihankintaHEAT

Toyota Material Handlingin liiketoiminta-alue eli sisälogistiikka- ja materiaalikäsittely ovat voimakkaassa muutosvaiheessa. Muutoksen taustavoimina toimivat mm. toimitusketjun rakenteen muutos, verkkokauppa, logistiikan toimijoiden tarve tehostaa toimintaansa, uusien teknologioiden toteuttaminen ja kestävä kehitys. Erityisesti verkkokaupan kasvun johdosta on selkeä trendi, että täyden kuormalavan käsittely vähenee logistiikkaketjussa ja siirtyminen kuljetuslaatikoiden tai yksittäisten pakkausten käsittelyyn kuormalavan sijasta yleistyy. Kuormalava  keksittiin Ruotsissa jo vuonna 1947 ja se yleistyi nopeasti maailmanlaajuiseksi kuljetus- ja pakkausstandardiksi. Nykyisessä logistiikkaketjun muutoksessa kuormalava ei kuitenkaan ole aina se kustannustehokkain tai soveltuvin ratkaisu. Toyotan antama haaste start up-yrityksille liityykin tähän muutokseen eli mitä muita vaihtoehtoisia kuljetus- ja pakkausalustoja kuin perinteinen kuormalava voisi olla.

AlihankintaHEAT-tapahtuman lisäksi Toyotalla on oma osasto HC3 messujen pääaulassa, jossa henkilökuntamme kertoo uutuksistamme.

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta täyttää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen 26.–28.9.2017. Viime syksynä messujen yhteydessä järjestettiin ensimmäistä kertaa kuuma uutuustapahtuma teollisuus- ja startup-yritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT. AlinhankintaHEAT toteutetaan myös tänä vuonna ja nyt isompana kokonaisuutena kuin ensimmäisellä kerralla. AlihankintaHEAT tuo tiistaina 26.9.2017 koko päiväksi klo 9–19 B-halliin innostavaa ohjelmaa, parikymmentä startup-yritystä, kasvuyrityksistä kiinnostuneita kumppaneita sekä valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta innostuneita kävijöitä.

AlihankintaHEATin yhteydessä järjestetään myös messujen avajaiset klo 10 ja ensimmäisen päivän iltabileet messujen päätyttyä klo 17. AlihankintaHEATiin on maksuton sisäänpääsy. Ilmoittaudu kävijäksi tapahtumaan Alihankinta-messujen ennakkorekisteröitymisen yhteydessä!

Katso videolta tunnelmia viime vuoden tapahtumasta.

Lue lisää tapahtumasta täältä