Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyota Material Handling lanseeraa laajan automaattitrukkien malliston Euroopan markkinoille. Uusien automaattitrukkien toimintaperiaate perustuu Toyotan lean-ajatteluun ja ne on suunniteltu automatisoimaan toistuva lavankäsittely. Mallisto tarjoaa uudentyyppistä tuottavuutta tarjoamalla ratkaisuja, jotka voidaan toteuttaa moduuleittain askel kerrallaan tai niillä voidaan automatisoida kaikki varaston materiaalinkäsittelytoiminnot. Uusi Autopilot-sarja sisältää lavansiirtovaunun (LAE250), pinontatrukin (SAE160), työntömastotrukit (RAE160-250), keräilytrukin pinoamisominaisuudella (OAE120CB) ja raskaiden kuormien vetotrukin (TAE500). Mallisto kattaa kaikki varaston kaikki yleisimmät toiminnot tavaran siirrosta korkeavarastointiin.

Trukkiautomaatiolla voidaan optimoida tavaravirtaus sekä minimoida vahingot, työaika ja kokonaiskustannukset. Toistuvien yksitoikkoisten työsyklien sijaan työntekijät voivat siirtyä suorittamaan vaativampia ja enemmän lisäarvoa tuottavia työtehtäviä. Automaattinen lavakäsittely tarvitsee myös vähemmän huoltoa ja energiaa, mikä osaltaan parantaa tuottavuutta ja turvallisuutta. Sijoitetun pääoman takaisinmaksuaika on tyypillisesti noin 2 vuotta.

Tarkka ja älykäs navigointi

Toyotan Autopilot-trukit käyttävät hyvin tarkkaa ja joustavaa laserkeilaukseen perustuvaa navigointitekniikkaa: heijastinnavigointia ja ns. luonnollista navigointia. Nämä teknologiat voidaan jopa yhdistää ns. kaksoisnavigoinniksi. Kaksoisnavigoinnin avulla Autopilot-trukki voi navigoida erityyppisillä alueilla käyttäen paikannukseen heijastimia ja ympäristön kiinteitä rakenteita.

RAE automaattinen työntömastotrukki Toyotalta

Turvallinen ja tarkka lavan käsittely

Autopilot-trukkien toiminnan perusta on työtehtävien suorittaminen turvallisesti. Näin ne kykenevät työskentelemään sujuvasti manuaalitrukkien ja muun liikenteen rinnalla. Sisäänrakennetut turvakytkimet ja – tutkat estävät törmäykset havaittuaan esteitä trukin kulkureitillä. Kuormanilmaisin ja kamerat takaavat tarkan ja turvallisen kuormankäsittelyn.

 

Älykäs kommunikointi

Autopilot -trukkeja hallinnoidaan Toyotan omalla Order Manager – ohjelmistolla. Ohjelmisto toimii joko itsenäisesti tai kommunikointirajapintana asiakkaan varastonhallinta- ja tuotantojärjestelmien kanssa. Integraatio ERP / WMS-järjestelmiin ja älykäs kalustonhallinta mahdollistavat sen, että Toyotan Order Manager pysyy ajan tasalla varastoarvoista, tilauksista, liikenteestä ja tavaranvirtauksesta.

 

Älykäs lataus

Autopilot -trukit voidaan varustaa litium ioni-akuilla, jotka ovat jopa 30 % energiatehokkaampia kuin perinteiset märkälyijyakut. Tämä säästää energiaa ja vähentää yrityksen hiilidioksidipäästöjä. Automaattisen latausjärjestelmän avulla trukit latautuvat nopeasti tehtävien välillä ilman henkilöstöä tai lataustiloja.

 

Autopilot-sarja perustuu Toyotan manuaalisiin varastotrukkeihin. Tällöin niitä voidaan ajaa myös trukinkuljettajan avulla. Noin 95% trukkien rakenteesta on sama kuin vastaavillastandarditrukeilla, joten huolto onnistuu sujuvasti Toyotan huoltoverkoston avulla. Sijoituksen maksimaalisen tuoton varmistamiseksi automaattitrukkien käyttöön sisältyy palveluita, kuten järjestelmän tuki ja ylläpito halutulla laajuudella, muutostenhallinta ja Autopilot -trukin täydellinen ylläpitohuolto.

Voit olla myös kiinnostunut

autopilot Toyota

Automaattiratkaisut

Trukkiautomaatio on noussut entistä kiinnostavammaksi vaihtoehdoksi tuotannon materiaalivirtojen tehostajana.  Trukkiautomaatiolla ei kuitenkaan ainoastaan tehosteta prosesseja vaan sillä saavutetaan myös muita hyötyjä. 

Lue lisää >
Trukkien katselua

Kestävä kehitys

Yhdessä voimme tehdä paljon maksimoidaksemme turvallisuuden, minimoimalla ympäristövaikutukset ja optimoimalla prosessejamme.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >
BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >