Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tervetuloa CeMAT 2018-messuille

Maailman suurin materiaalinkäsittelyalan messutapahtuma CeMAT 2018 järjestetään 23.–27. huhtikuuta Hannoverissa. Tänä vuonna CeMAT-messuille odotetaan peräti 220 000 kävijää. Toyota Material Handlingin messuteemana on ”THINK LIKE TOYOTA”. Kävijät saavat lisätietoa mm. siitä, miten TPS - johtamisfilosofiaa voidaan soveltaa logististen toimintojen laadun ja tehokkuuden parantamiseksi.

CeMAT 2018-messut ovat tänä vuonna kautta aikojen suurimmat. Messuille odotetaan peräti 6500 näytteilleasettajaa ja 220 000 vierailijaa. Toyota Material Handling on messuilla hyvissä asemissa isolla paviljongilla paraatipaikalla. Toyota esittelee paviljongissa luonnollisesti uusimpia tuote- ja teknologiauutuuksia. Sen lisäksi Toyota näyttää, miten se toteuttaa Toyota Production System-johtamisfilosofiaa logistiikan kehittämisessä ns. Lean Logistics –konseptin avulla.

Toivotamme kaikki suomalaiset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi CeMAT-messuille Toyotan paviljongille. Pyydämme huomioimaan, että messujen sulkeutumisen jälkeen tiistaina, keskiviikkona ja torstaina palvijongilla järjestetään ns. ”messujen jälkilöylyt”. Tarjolla on runsaasti ruokaa, juomaa ja ohjelmaa. Tämän lisäksi Toyota kutsuu suomalaiset asiakkaat illalliselle saksalaistyyliseen ravintolaan Hannoverin keskustaan keskiviikkona 25.4 (lisätietoja myöhemmin keväällä).   

 

Nähdään Hannoverissa CeMAT-messuilla 23.–27. huhtikuuta!

Lue lisää

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
An autopilot doing horizontal transportation

Automaattitrukit

Trukkiautomaatio lisää turvallisuutta, vähentää onnettomuuksia ja lastin vaurioita, optimoi energian kulutuksen sekä lisää vuorokautista käyttöastetta.

Lue lisää>
Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyotan periaatteisiin. Sen viisi perusarvoa määrittelee koko yrityskulttuurimme.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >