Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Service technician walking from service truck

Saamme koneen kerralla kuntoon

Meillä on selkeä ja kunnianhimoinen tavoite Euroopassa – olla johtaja palvelun ja asiakastyytyväisyyden saralla.

Toyota Service Concept

Toyota huoltokonsepti (TSC, Toyota Service Concept) ohjaa toimintaamme korkealaatuisten palveluiden suunnittelussa,hallinnassa ja tuottamisessa koko trukkien elinkaaren ajan sekä vuorovaikutustamme asiakkaiden kanssa. Se perustuu arvoihin, jotka kuvastavat tärkeitä painopistealueitamme.

Olemme laajentaneet myös Toyota-tuotantojärjestelmää (TPS, Toyota Production System) varmistaaksemme, että sovellamme yhtä selkeitä arvoja asiakkaidemme trukkien elinkaaren aikana tarjoamassamme tuessa. Kutsumme tätä Toyota huoltokonseptiksi – TSC (Toyota Service Concept).

Täytämme markkinoiden tarpeet nyt ja tulevaisuudessa kuuntelemalla asiakkaitamme ja Euroopan verkostoamme.Yleinen eurooppalainen, näihin tarpeisiin perustuva strategia tukee jaettua, yhteistyöhön perustuvaa lähetysmistapaa liiketoimintamme kehittämisessä.

Täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet nyt ja tulevaisuudessa keskustelemme heidän kanssaan jatkuvasti. Varmistamme, että olemme aina oikeilla jäljillä tarjontamme ja työskentelytapamme kanssa.

Toyotan trukkihuolto

Huollon sertifiointiohjelmat

Osana Toyota Service Conceptia meillä on Euroopanlaajuiset koulutusohjelmat kaikille mekaanikoillemme: ASEC ja STEP. Nämä koulutuksemme takaavat sen että asiakkamme saavat aina korkeatasoisen huoltopalvelun.

“Jatkuvat asiakastyytyväisyyskyselymme (NPS) kertovat meille sen mikä on asiakkaidemme mielestä tärkeimmät osa-alueet huollossa ja mihin meidän tulee panostaa. Näiden kyselyiden ansiosta voimme kehittää trukkihuoltoamme aina vain paremmaksi."
Jarmo Laamanen
Jälkimarkkinointijohtaja
Toyota Material Handling Finland

 

  • Yli 80 koulutettua mekaanikkoa
  • Yli 80 täysin varusteltua huoltoautoa
  • Yli 6000 trukkia huoltosopimuksella
  • Yli 35 000 huoltotehtävää vuosittain
  • 92% kerralla kuntoon prosentti

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >
Toyota palvelukonsepti

Toyota Service Concept

Toyotan palvelukonsepti eli Toyota Service Concept kuvastaa sitoutunutta palvelukulttuuriamme, järjestelmällistä lähestymistapaa palveluidemme optimointiin.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >
Trukkien katselua

Kestävä kehitys

Yhdessä voimme tehdä paljon maksimoidaksemme turvallisuuden, minimoimalla ympäristövaikutukset ja optimoimalla prosessejamme.

Lue lisää >