Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

I_Site-kalustonhallintajärjestelmään on yhdistetty jo 50 000 trukkia

Toyota Material Handling kääntää uuden lehden trukkimaailman historiassa:50 000:s trukki on liitetty innovatiiviseen Toyota I_Site -kalustonhallintajärjestelmään.

I_Site tuotepäällikkö Marcus Löwendahl kertoo kalustonhallinnan eduista ja telematiikasta sisälogistiikassa

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä  on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, jotka pyrkivät alentamaan kustannuksiaan, parantamaan tuottavuuttaan ja lisäämään turvallisuusjohtamista logistiikkatoiminnoissaan; olipa kyseessä sitten yhden trukin käyttöpaikka tai useamman koneen ja käyttöpaikan kalusto. Lukuisat turvallisuuteen sitoutuneet asiakkaamme ympäri maailmaa ovat vähentäneet onnettomuuksien määrää dramaattisesti ottamalla käyttöön I_Site-järjestelmän. "

 

Mitä tarkoittaa ”kalustonhallinta” sisälogistiikassa?

Marcus: Se tarkoittaa trukkikaluston-, trukkikustannuksien ja trukkikuljettajienhallintaa!  Jokainen trukki on varustettu telematiikkalaitteella, joka kommunikoi tietoliikenneverkon yli verkkopalvelimelle ja tarjoaa asiakkaalle elintärkeää tietoa siitä, miten trukit ja kuljettajat toimivat. Näitä tietoja voidaan käyttää web-portaalin tai älypuhelinsovelluksen kautta, joka on helppoa, kun olet liikkeellä tai teet etätyötä.

 

Miksi kalustonhallinta on tärkeää?

Marcus: Kalustonhallintajärjestelmällä on useita etuja neljällä eri osa-alueella:

  • KULUT: Vahinkojen ja kustannusten pienentäminen, trukkien ja kuljettajien käyttöaste
  • TUOTTAVUUS: Optimoitu koneen käyttö ja koneiden määrä sekä reaaliaikaiset ilmoitukset ja järjestelmähälytykset
  • TURVALLISUUS: Kuljettajan käyttöoikeudet ja lisenssien hallinta, toiminnan tarkistus, iskuntunnistus, iskujen lukitus ja lukituksen vapautustoiminnot
  • YMPÄRISTÖ: Pitempi koneen käyttöikä, optimaalinen akun käyttöikä, diesel- ja kaasutrukkien joutokäyntiajan väheneminen

Miten sisälogistiikan kalustonhallinta tulee kehittymään tulevaisuudessa?

Marcus: Nykyisen kehityksen seurauksena kaikki trukit yhdistetään verkkoon samoin kuin monet muut "asiat" yhteiskunnassa. Voimme myös kytkeä muita ajoneuvoja ja koneita asiakkaidemme logistiikan ohjauksen - järjestelmään. Järjestelmä toimittaa tietoa käyttäjille älykkäästi, tehokkaammin ja ketterämmin, reaaliaikaisesti tai tarkalleen milloin ja miten haluat sen.

 

Mitä ajattelet tästä I_Siten virstapylväästä?

Marcus: Olemme erittäin innoissamme näkemään kenen asiakkaamme trukki tulee olemaan 50 000:s I_Siteen kytketty trukki!  Se on todellakin virstanpylväs trukkien historiassa, sillä mikään kilpailijoistamme ei ole lähellä samanlaista globaalia jalanjälkeä. Samaan aikaan tämä määrä kasvaa niin nopeasti, että voimme piakkoin juhlia 100 000:tta ja jopa 500 000:tta verkkoon yhdistettyä trukkia.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Painovärien valmistajana lähes 200 vuotta sitten aloittanut Sun Chemical valmistaa Espoon tehtaassaan laajaa valikoimaa pakkausteollisuuden painovärejä. Printtimedian kutistumisen myötä painovärien osuus on siirtynynyt pakkausteollisuuteen, jossa tarpeet ovat kasvaneet.

”Toyota Toyota I_Site -palvelu on tuonut meille kahtalaisia hyötyjä. Toisaalta voimme seurata konekohtaisia kuluja ja huoltovälejä. Toinen on parantunut turvallisuus ja mahdollisuus vahinkojen ennaltaehkäisyyn. "

"Toyota I_Site oli yksi keskeinen syy, miksi valitsimme Toyotan kumppaniksemme. Olimme jo pitkään toivoneet tällaista järjestelmää, mutta aiemmat kumppanimme eivät pystyneet sellaista toimittamaan.”

Sun Chemical Oy, Ari Venninen

Lue lisää I_Site-järjestelmästä

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuuden teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
I_Site toimii myös mobiililaitteissa

I_Site - kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Read more >

Koko kalusto hallinnassa

Sun Chemical on ottanut käyttöönsä Toyota I_Site -kalustonhallintapalvelun. Sen avulla valvotaan muun muassa kaluston käyttöastetta, käyttökuluja, kuntoa, vahinkotilanteita ja huoltoja.

Lue lisää >
BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >