Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Hiljainen trukki varastossa

BT Lifter Silent-haarukkavaunu ja BT Levio Silent-lavansiirtovaunut ovat molemmat erinomaisia tuotteita erikoistarpeisiin. Niitä voidaan käyttää aukioloaikojen ulkopuolella kaupunkien keskustoissa tai lähellä asuinalueita.

Hiljaisiin toimituksiin

Kaksi Toyota Material Handlingin tuotetta on saanut “Quiet Mark”-tunnuksen, jonka mukaan nämä tuotteet ovat maailman hiljaisimpien tuotteiden joukossa. Tämän johdosta ko. tuotteet voidaan luokitella myös ympäristötietoisiksi tuotteiksi. Quiet Mark-ohjelmalla pyritään vähentämään eri alojen laitteiden meluhaittoja ja kannustamaan globaaleja yrityksiä kehittämään hiljaisia tuotteita ihmisten työn ja arjen laadun parantamiseksi.

Sertifioidut tuotteet

Toyota Material Handlingin BT Lifter Silent-haarukkavaunulle ja BT Levio Silent-lavansiirtovaunulle on myönnetty “Quiet Mark”-tunnus hiljaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Merkin on myöntänyt the Noise Abatement Society. BT Lifter Silent-haarukkavaunun äänitaso ei käytön aikana ylitä 60 desibeliä, joka on normaalin keskustelun äänenvoimakkuus.

Hilaiset trukit

Hiljaiset tuotteemme

BT Lifter Silent on käyttäjäystävällinen, ergonominen, vankkatekoinen ja helppo huoltaa. Haarukkavaunun rungon ainutlaatuinen elinikäinen takuu, pumppuyksikön ja vetoaisan viiden vuoden takuu sekä perushaarukkavaunuun verrattuna 20 % hiljaisempi ääni tekevät BT Lifter Silentista luotettavan ja hiljaisen ratkaisun materiaalinkäsittelyyn.

Myös BT Levio Silent-lavansiirtovaunulle myönnettiin Quiet Mark-tunnus sen sisäänrakennetuista nerokkaista ominaisuuksista. Tämä erikoismalli täyttää samat laatuvaatimukset kuin perusmallikin, mutta siinä on ainutlaatuinen nostomekanismi, tiukemmat tuotantotoleranssit sekä hiljaiset ja pehmeät erikoispyörät. Lisäksi rungon sisäosat on suunniteltu ja rakennettu tavalla, joka vaimentaa rungon värähtelyä ja käytön aikana rungosta tulevaa ääntä.

Soveltuvat erikoistarpeisiin

BT Lifter Silent-haarukkavaunu ja BT Levio Silent-lavansiirtovaunut ovat molemmat erinomaisia tuotteita erikoistarpeisiin. Niitä voidaan käyttää aukioloaikojen ulkopuolella kaupunkien keskustoissa tai lähellä asuinalueita. Ne mahdollistavat hiljaisen ja tehokkaan lastaamisen ja purkamisen samalla suojaten asiakkaiden, työntekijöiden ja kauppojen läheisyydessä asuvien ihmisten elämänlaatua.

“Olemme ylpeitä, että meille on myönnetty tämän merkin käyttöoikeus kahteen tuotteeseemme. Jatkamme myös laadukkaiden tuotteiden kehittelyä, jotka hyödyttävät sekä yhteiskuntaa että ympäristöä. Keskitymme luomaan kestävää liiketoimintaa asiakkaitamme varten sekä olemaan vastuullisia yhdessä,” kertoo Mikko Helimäki, BT-tuotteiden tuotepäällikkö Toyota Material Handling Finland Oy:stä.

.

Logo Quiet mark 2015

Aukioloaikojen ulkopuolisiin toimituksiin

Tuotteen edut:

  • Niitä voidaan käyttää aukioloaikojen ulkopuolella kaupunkien keskustoissa tai lähellä asuinalueita
  • Ne mahdollistavat hiljaisen ja tehokkaan lastaamisen ja purkamisen

Hyödyt ympäristölle:

  • Vähemmän melua ja päästöjä 
  • Vähemmän meluhaittaa työntekijälle ja ympäristölle

Voit olla myös kiinnostunut

People looking at trucks

Kestävä kehitys

Yhdessä voimme tehdä paljon maksimoidaksemme turvallisuuden, minimoimalla ympäristövaikutukset ja optimoimalla prosessejamme.

Lue lisää>
Pumppukärryn aisa

Haarukkavaunut

BT Lifter mallistostamme löydät haarukkavaunun joka lähtöön. Haarukkavaunut ovat räätälöitävissä myös erityistarpeisiin.

Lue lisää >
Lavansiirtovaunu  BT

Lavansiirtovaunut

Nämä trukit ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Laaja mallistomme soveltuu moniin eri käyttökohteisiin.

Lue lisää >
BT Levio tavaran purussa rekasta

Kuljetus ja jakelu

Nämä ovat yritysten ydintoimintoja, joissa luotettavuus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Autamme asiakkaita tekemään logistiikasta turvallisempaa ja kilpailukykyisempää.

Lue lisää >