Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

iF Design award logo

BT Reflex O-sarjalle iF DESIGN AWARD 2017

Toyota Material Handling Europe on voittanut iF Design Award-palkinnon kilpailukategoriassa ”autot ja ajoneuvot”. Palkinto myönnettiin innovatiiviselle BT Reflex O-sarjan trukille, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

O-sarja voitti puolelleen 58-henkisen tuomariston, joka koostui puolueettomista ammattilaisista ympäri maailmaa. He olivat otettuja mm. BT Reflex O-sarjan uniikista lasikatosta, uudistetusta maston rakenteesta ja laadukkaasta muotoilusta pieniä yksityiskohtia myöden. Kilpailu oli kovaa, sillä yli 5500 osallistujaa 59 eri maasta otti osaa voittaakseen iF merkinnän.

 

“Tämä on tunnustus kovasta työstämme, jatkuvan kehittämisen prosessista ja luovuudesta Toyotalla. Olemme erittäin otettuja tästä kansainvälisestä muotoilupalkinnosta, joka vahvistaa muotoilumme ja suunnittelumme laadun. Tämä palkinto saavutettiin hyvällä tiimityöllä”, kertoo Toyota Material Handling Europen päämuotoilija, Magnus Oliveira Andersson.

BT Reflex O-sarja

 

BT Reflex O-sarja on lanseerattu hiljattain yhdessä BT Reflex R/E-sarjojen kanssa, joissa on sama muotoilu ja laatutaso. Ensimmäisen kerran BT Reflex voitti iF Design Award – palkinnon vuonna 1982; mallinimellä oli tuolloin 1350E. Sen jälkeen Toyota Material Handling on palkittu vuosien mittaan yli 40 kertaa.

 

iF DESIGN AWARD kilpailu järjestetään joka vuosi Saksassa sijaitsevan itsenäisen iF International Forum Design GmbH muotoiluorganisaation taholta. iF DESIGN AWARDS -palkintojuhla järjestettiin Münchenissä 10.3.2017 Munich Creative Business viikon aikana. Kaikki palkitut osallistujat tullaan esittelemään iF design näyttelyssä Hampurissa.

 

Lisätietoa BT Reflex O-sarjan trukin muotoilusta löydät täältä iF WORLD DESIGN GUIDE.

Lue lisää työntömastotrukeista

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
Työntömastotrukit varastossa

Työntömastotrukit

Sisälogistiikan yleisimpiin tehtäviin tarkoitetut BT Reflex työntömastotrukit tarjoavat käyttäjilleen suorituskykyisen ja ergonomisen työkoneen

Lue lisää >
Hand sketching a truck

Toyotan muotoilukeskus ("Toyota Design Center")

Tuotteiden suunnitelua ja muotoilua ohjaavat asiakastarpeet maustettuna Toyotan yrityskulttuurilla ja historialla.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >