Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

BT Reflex -työntömastotrukki voitti German Design Award 2018 -palkinnon

Toyota Material Handlingin työntömastotrukkien BT Reflex R-sarja on palkittu arvostetulla German Design Award 2018 –palkinnolla. Sen puhdaslinjainen ja toimiva design toi voiton kilpailukategoriassa “Erinomainen tuotesuunnittelu”.

German Design Award on German Design Council-järjestön myöntämä kansainvälisesti tunnustettu palkinto, jonka valitsee kansainvälisistä jäsenistä koostuva tuomaristo.  Sen periaatteena on palkita vain sellaisia ainutlaatuisia tuotteita, jotka tuovat muotoilullaan lisäarvoa tuotemerkilleen.

"Minulle trukkien suunnittelussa on kyse siitä, että ihminen eli kuljettaja on keskiössä. Tavoitteemme on luoda toimiva ergonominen työympäristö, jonka kuljettaja kokee ja tuntee konkreettisesti”, sanoo Toyota Material Handling Europen suunnittelupäällikkö Magnus Oliveira Andersson, joka on kehittänyt tuotetta vuodesta 1995 lähtien.

BT Reflex -työntömastotrukilla on vuosikymmeniä pitkä historia; ensimmäisien mallien muotoilu ja varusteet olivat yksinkertaisia. 1970- ja 80-luvulla eri teollisuudenaloilla alettiin ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja vastata niihin pikkuhiljaa. Tällöin syntyi trendi tuotteiden suunnittelusta erityisesti käyttäjän näkökulmasta. BT:n kohdalla muotoilu keskittyi luonnollisesti kuljettajan mukavuuteen. Sen tuloksena BT Reflex -työntömastotrukki sai ensimmäisen IF-muotoilupalkinnon erinomaisesta ergonomiasta jo vuonna 1982. Vuosien mittaan malleja on jatkokehitetty Toyotan Kaizen -arvon (jatkuva parantaminen) mukaisesti.

Edellisen kerran Toyota Material Handlingille myönnettiin German Design Award-palkinto BT Levio – lavansiirtovaunusta vuonna 2016.

Lisää tietoa German Design Awardista löydät täältä

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >
Hand sketching a truck

Toyotan muotoilukeskus ("Toyota Design Center")

Tuotteiden suunnitelua ja muotoilua ohjaavat asiakastarpeet maustettuna Toyotan yrityskulttuurilla ja historialla.

Lue lisää >
Työntömastotrukit varastossa

Työntömastotrukit

Sisälogistiikan yleisimpiin tehtäviin tarkoitetut BT Reflex työntömastotrukit tarjoavat käyttäjilleen suorituskykyisen ja ergonomisen työkoneen

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >