Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä toyotalla varaosat

Tomi, varaosavastaava

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Moi, olen Tomi ja työskentelen Toyota Material Handling Finlandissa varaosavastaavana, 5 hengen varaosa tiimissä. Tiimimme toimittaa varaosat ja tarvikkeet ympäri suomen mekaanikoillemme tai suoraan loppukäyttäjä asiakkaille.Toyota uraa minulla on takana yli 10 vuotta. ja olen viihtynyt hyvin, kiitos työyhteisön ja asiakkaiden.

Minkälainen on työpäiväsi?

Normaalisti aamut alkavat sähköpostien perkaamisella; tarjouspyyntöihin vastataan, tilaukset syötetään koneelle. Klo 08:00 lähtien asiakaspuhelut täyttävät loput työpäivästäni. Varaosa- ja tarvike asioita selvitellään, tilaillaan ja toimitellaan. Meille saa aina soittaa mutta meidät tavoittaa hyvin myös varaosat@fi.toyota-industries.eu sähköpostilla.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Rengaskaupat! Olemme pilotoineet Toyota trukkien vaihtovanne rengaspalvelua. Toimitamme asiakkaalle Toyota vastapainotrukin renkaat valmiiksi vanteelle prässättynä; uuden renkaan pit-stopin jälkeen asiakas palauttaa vanhan renkaan/vanteen. Tällöin vanteesta ei veloiteta mitään vaan se siirtyy edelleen kiertoon. Tämä kustannustehokas järjestelmä on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Jos et ole vielä kuullut tästä niin ota yhteyttä!  
Kerron mielelläni lisää. puh. 010 5757 445

Katso varaosapalvelumme
Toyota Material Handling Suomi asiakaspalvelupäällikkö

Jani, asiakaspalvelupäällikkö

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Tervehdys, olen Jani ja toimin yrityksessämme asiakaspalvelupäällikkönä. Vastaan asiakaspalvelukeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja palvelutasosta.Toimin esimiehenä teknisille neuvojille, huollon tilauskeskuksen asiakaspalveluvastaaville sekä sopimuskoordinaattoreille / myynnin tukihenkilöille. Tavoitteemme on huolehtiaja tukea asiakaslupausten toteutumista oli sitten kyse trukin huoltamisesta, asiakkaan tarvitsemasta vuokravastuuraportista tai vaikkapa trukin rahdittamisesta asiakkaalle.Olemme toiminnan keskipisteessä, joten rajapintoja organisaatioon ja asiakkaisiin on paljon. 

Minkälainen on työpäiväsi?

Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat riippuen jopa siitä mitä ajankohtaa kuukaudesta eletään. Rutiineihin ja esimiestyöhön yrityksessämme kuuluu säännölliset 1-1 tapaamiset omien tiimiläisteni kanssa, pientiimipalaverit joissa keskitymme osaamisen ja toiminnan kehittämiseen sekä osastopalaverit. Palavereissa painopiste on asiakastyössä, päivittäisessä tekemisessä ja toimintasuunnitelman toteuttamisessa. Yhteydenpito organisaatioon onkin käytännössä keskeytymätöntä. Lisäksi luen ja vastaan sähköposteihin niin asiakkailta kuin omasta organisaatiosta kotimaassa sekä Euroopassa.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Parasta tänään oli kuulla monen työkaverin suusta kuinka markkinat ovat selvästi piristyneet ja asiakkaillamme on kunnon tekemisen meininki päällä. On mukava työskennellä positiivisessa vireessä.

Toimitusjohtaja Pasi Nieminen Toyota

Pasi, toimitusjohtaja


Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?
 

Nimeni on Pasi ja olen toiminut TMHFi:n toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Toimitusjohtajan tehtävä on tavallaan olla laivan kapteeni. Viime kädessä vastaan yhtiön jokapäiväisestä toiminnasta asiakkaille, omistajille, henkilökunnalle, sidosryhmille ja viranomaisille. Hyvät asiat eivät yleensä tule toimarille asti, mutta ei niin hyvin etenevät tulevat lähes aina. Monet erilaiset velvoitteet ovat meidän kokoisessa yrityksessä toimarin tehtävälistalla.

Minkälainen on työpäiväsi?

Toyotan työntekijöiden ja myös minun palkan maksaa asiakas, jolloin kenelläkään ei ole varaa heittäytyä vain johtajaksi vaan jokaista tarvitaan asiakastyön tekemiseen. Luen sähköposteja jatkuvasti päivän aikana, jotta asiakkaan mahdolliset viestit eivät menisi ohi ja tapaan asiakkaita joko Vantaalla toimistolla tai asiakkaiden luona. Lisäksi hoidan suhteita Euroopan organisaatioon päin ja osallistun sisäisiin palavereihin.
Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tänään oli uskomattoman positiivinen päivä. Aamulla valmistuneet toukokuun myyntiluvut näyttivät paljon paremmilta kuin ikinä osasin kuvitella. Parasta tänään oli kuitenkin kahvihuoneesta kuulunut kova naurunremakka, joka kertoo, että työntekijöillä on hyvä meininki päällä!

Huoltosopimukset toyotalla

Riku, huoltosopimusmyynti

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Tervehdys. Olen Riku ja toimin huoltosopimusmyyjänä Toyota Material Handling Finlandilla.Työhöni kuuluu  huoltosopimusmyynti trukkeihin ja kaikki huoltosopimuksiin liittyvät asiakaskohtaiset räätälöinnit. Pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa löytämään juuri heille sopivimman ratkaisun.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Työpäiväni vaihtelevat erittäin paljon. Niihin kuuluu paljolti asiakaskäyntejä ja asiakaskontaktointia. Vastapainoksi saatan olla toimistolla laskemassa asiakkaille tarjouksia ja käymässä konelistoja läpi.

Mikä työssäsi on parasta?

Kävimme hyvällä asiakaskäynnillä, josta poiki huoltosopimustarjous

Huoltosopimukset
Varastokalustemyynti toyotalla

Sami, varastokalustemyynti

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Sami ja toimin varastokalustetiimissä myyntineuvottelijana Vantaan toimipisteessä. Toyotalla suunnittelen varastoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja teen asiakaskäyntejä.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Mikään päivistä ei ole samanlainen. Päivittäisiin rutiineihini kuuluu tarjousten tekeminen ja tilausten käsittely, sekä asiakaskäynnit. Tänään aloitin päiväni Tampereella jossa tapasin asiakkaitamme, jonka jälkeen palasin Vantaan toimistolle purkamaan saapuneet sähköpostit ja jatkan tarjousten tekemisen parissa. Asiakaspalvelu kuuluu myös työhöni eli vastaan asiakkaiden esittämiin kysymyksiin ja ratkaisemme mahdolliset ongelmatilanteet yhdessä.

Mikä työssäsi on parasta?

Tässä päivässä oli parasta kun selvisin kesärenkailla Tampereelta takaisiin Vantaalle hurjassa raekuurossa.

Varastokalusteet
trukkivuokraus toyotalla

Petri, trukkien vuokraus

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Petri ja vastaan trukkien lyhytaikaisesta vuokrauksesta ja kalustonhallinnasta. Toimenkuvaani kuuluu asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastaaminen ja vuokratrukkien toimitusten tilaaminen. Olen myös mukana päättämässä kalustoon tulevista uusista trukeista ja myyntiin siirrettävistä vanhemmista malleista. Teemme tämän asian tiimoilta tiivistä yhteistyötä vaihtokonepäällikön kanssa.

Minkälainen on työpäiväsi?

Tulen aikaisin töihin ja puran sähköpostiin edellisen iltana mahdollisesti tulleet kysymykset ja tarjouspyynnöt. Työpäivän aikana tulee lisää asiakaspuheluja ja saatavuuskyselyjä yhteistyökumppaneilta. Selvitän tarpeet ja saatavuudet, sekä sovitan ajojärjestelijän kanssa rahtien aikataulut. Vuokratilauksen tullessa syötän tilauksen järjestelmään sekä, tilaan kyseiselle trukille toimituksen. Hyvin tärkeä on myös informoida asiakasta ja myyjää toimituksista. Vuokratrukkien lisäksi vastaan myös koeajokoneiden rahdeista ja olen mukana sopimassa aikatauluja. Toimenkuvaani kuuluu myös rahti- ja korjaamolaskujen tarkistukset.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Työ on aika ajoin hyvin hektistä ja asiakkailla on niin sanotusti tilanne päällä. Tämä saattaa johtua heidän oman trukin äkillisestä rikkoutumisesta tai esim. muuton yhteydessä oman kaluston riittämättömyydestä.  Tällaisina päivinä parasta on se, kun löydämme asiakkaalle sopivan vuokratrukin ja saamme sen usein aika kiireelliselläkin toimitusajalla toimitettua. Tässä asiassa suuressa roolissa ovat meidän rahdintoimittajat sekä heidän ammattitaitoiset ajojärjestelijänsä, joille kuuluu iso kiitos. Tällöin asiakasta on pystytty palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ja usein nämä tapaukset päättyvätkin asiakkaan kiitokseen nopeasta toiminnasta.

Trukkien vuokraus