Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyota Material Handling Suomessa

Adéla, sopimuskoordinaattori

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Nimeni on Adéla, toimin sopimuskoordinaattorina ja vastaan lyhytaikaisista vuokrasopimuksista. Olen kotoisin Tšekin tasavallasta ja ensimmäinen vuoteni Toyota Material Handling Finland Oy:ssä on juuri tullut täyteen. Koska opiskelin Tsekeissä Suomen kieltä pääaineena ja käyttänyt Suomea työkielenä Prahassa usean vuoden, tuntui luonnolliselta myös kokeilla elää ja työskennellä Suomessa. Niinpä pääsin Toyotalle töihin ja siitä on tullut todella hyvä työkokemus!

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvani painopiste on lyhytaikaisten vuokrasopimusten hallinnassa ja laskutuksessa.  Tilaan myös koneiden kuljetuksia asiakkaille niin kuin myös trukkien noutoja takaisin varastoon.  Järjestän asiakkaille myös koeajoja, eli hallinnoin niin sanottuja demosopimuksia. Olen tiiviissä yhteistyössä meidän myyntiosastojen kanssa.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Sain juuri tänään kaikki lyhytaikaiset vuokrat laskutettua niin kuin aina kuukauden lopussa. Vaikka asiat jatkuvasti pyörivät ja koneet menevät asiakkaille ja tulevat takaisin, on silti hieno tunne aloittaa huomenna vähän niin kuin puhtaalta pöydältä ja odottaa, mitä uusi kuukausi tuo mukanaan.

Petteri, myynti- ja avainasiakaspäällikkö

 

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Nimihän oli siis Petteri  ja työskentelen myyntipäällikkönä. Nykyisin (8.1. alkaen) vastuulleni kuuluu avainasiakasmyynnin, etelän myynti-tiimin, vaihtokoneiden ja STR-myynnin esimiehenä toimiminen sekä myynnin kehittäminen. Kirjoittelen silloin tällöin myös blogikirjoituksia.

 

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tässä päivässä oli parasta se, että sain työt uusien tiimiläisteni kanssa heti hyvin käyntiin.

Niko, trukkimyyjä

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla? 

Hei olen Niko ja toimin trukkimyyjänä Toyota Material Handling Finlandissa Varsinais-Suomen alueella. Trukkimyyjänä tehtäväni on tehostaa asiakkaiden toimintoja sekä valita heille juuri oikeat tuotteet ja palvelut.

Minkälainen on työpäiväsi?

Työpäiväni alkavat yleensä asiakastapaamisilla, reissaan tien päällä harva se päivä. Asiakkaiden tapaamisten välillä käyn piipahtamassa Turun toimipisteessämme tekemässä tarjouksia ja hoitamassa mm. tilaukset eteenpäin. Huollon kanssa teemme yhteistyötä lähes päivittäin liittyen koneen luovutustilanteisiin sekä trukkien käyttökoulutuksiin. Mikään päivä ei kuitenkaan ole samanlainen mikä tekee työstä erittäin mielekästä. 

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tässä päivässä ehdottomasti parasta oli uuden asiakkaan tapaaminen ja palvelukokonaisuuden suunnittelu heidän yritykselleen.

Jussi, talousjohtaja

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Jussi ja toimin yhtiömme talousjohtajana. Vastaan yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, henkilöstöhallinnosta, IT:stä, ostotoiminnasta ja Compliancesta. Viiden hengen tiimissämme toimimme myös tiiviissä yhteistyössä Euroopan organisaation kanssa liittyen erilaisiin kehitysprojekteihin; tämä onkin laaja-alainen ja mielenkiintoinen tehtäväkenttä. Suomen yhtiön talousjohtajan tehtävän lisäksi vastuullani on riskienhallinnan kehittäminen koko Euroopan organisaatiolle. 

Minkälainen on työpäiväsi?

Työpäivät ovat vaihtelevan erilaisia riippuen siitä, mikä ajankohta kuukaudesta on menossa. Kuukausittainen tulosraportointi rytmittää kalenteria sekä myös rullaava ennusteprosessi, jonka tiimoilta teemme eri vastuuhenkilöiden työtehtävien suunnittelua. Tapaan myös yhteistyökumppaneitamme ja kehitämme heidän kanssa toimintaa yhdessä. 

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tällä hetkellä bisneksessä on positiivinen meininki päällä ja sen johdosta kaikenlaista mukavaa aktiviteettia riittää. On hienoa kun saamme organisaationa hyviä tuloksia ja onnistumisia aikaiseksi.

Töissä toyotalla varaosat

Tomi, varaosavastaava

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Moi, olen Tomi ja työskentelen Toyota Material Handling Finlandissa varaosavastaavana, 5 hengen varaosa tiimissä. Tiimimme toimittaa varaosat ja tarvikkeet ympäri suomen mekaanikoillemme tai suoraan loppukäyttäjä asiakkaille.Toyota uraa minulla on takana yli 10 vuotta. ja olen viihtynyt hyvin, kiitos työyhteisön ja asiakkaiden.

Minkälainen on työpäiväsi?

Normaalisti aamut alkavat sähköpostien perkaamisella; tarjouspyyntöihin vastataan, tilaukset syötetään koneelle. Klo 08:00 lähtien asiakaspuhelut täyttävät loput työpäivästäni. Varaosa- ja tarvike asioita selvitellään, tilaillaan ja toimitellaan. Meille saa aina soittaa mutta meidät tavoittaa hyvin myös varaosat@fi.toyota-industries.eu sähköpostilla.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Rengaskaupat! Olemme pilotoineet Toyota trukkien vaihtovanne rengaspalvelua. Toimitamme asiakkaalle Toyota vastapainotrukin renkaat valmiiksi vanteelle prässättynä; uuden renkaan pit-stopin jälkeen asiakas palauttaa vanhan renkaan/vanteen. Tällöin vanteesta ei veloiteta mitään vaan se siirtyy edelleen kiertoon. Tämä kustannustehokas järjestelmä on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Jos et ole vielä kuullut tästä niin ota yhteyttä!  
Kerron mielelläni lisää. puh. 010 5757 445

Katso varaosapalvelumme