Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Jukka, myyntijohtaja

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Jukka ja toimin Toyotalla myyntijohtajana. Vastuualueeseeni kuuluu uusien ja käytettyjen koneiden myynnin lisäksi vuokrauspalvelut, logistiset ratkaisut sekä Fleet Management Centerin toiminnot. Kokemusta logistiikka-alalta on kertynyt trukkien sekä kuorma-autojen parissa jo 21 vuotta erilaisissa myynnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävissä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työpäiviini kuuluu tyypillisesti erilaisia asiakasneuvotteluita yhdessä myynti- ja asiakaspalveluhenkilöidemme kanssa. Neuvotteluita ja asiakastapaamisia on sekä toimipisteissämme, että asiakkaiden luona eri puolilla Suomea. Tästä johtuen vietän myös paljon aikaa autossa ja pyrin hyödyntämään matka-ajan olemalla yhteydessä myyjiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi työssäni on toiminnan kehittämiseen ja tulevan suunnitteluun liittyviä tehtäviä yhdessä henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidän tehtävässäni erityisesti mahdollisuudesta rakentaa tiimin kanssa asiakkaillemme uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tänään oli parasta saada asiakkaalta todella positiivinen palaute tiimimme tekemästä kokonaistoimituksesta, johon kuuluivat koneet, huolto ja ohjelmisto. Kiitos koko tiimille!

 

 

Jeremias, tekninen myyjä varastokalusteissa

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen logistiikkainsinöörin koulutuksella varustettu varastokalustemyynnin ammattilainen. Työnkuvani sisältää asiakkaiden pienten ja suurien hyllytarpeiden käsittelyä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Päivittäisiin tehtäviini kuuluu useiden eri vaiheissa olevien projektien hallinta, sekä uusien kontaktien hoitaminen eteenpäin. Tarjouslaskenta, AutoCad-piirtäminen, toimitusten hallinta ja asiakaskontaktit ovat usein päivän tärkeimpiä tehtäviä. Tarpeen tullen teen asiakastapaamisia, joka parantaa yhteistyön laatua usein merkittävästi. Toimimme työpaikalla tiiviisti yhdessä neljän hengen ”Racking Solutionin” kesken ja mietimme yhdessä asiakkaille suunniteltavia varastoratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti ryhmässä sisäistä toimintaamme ja heitämme ideoita toisillemme, jolloin ryhmässä kehittyy hyvä ”flow”.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Parasta oli uuden asiakaspotentiaalin tapaamisen järjestäminen minulle entuudestaan tuntemattoman trukkimyyjämme kanssa. Olen vastikään aloittanut työn Toyotalla, joten työyhteisö on minulle vielä melko uusi. Pääsen siis toimimaan ja tutustumaan tässä projektissa myös työyhteisömme sisällä olevaan henkilöön. Tätä kautta yhteistyö jatkossa tulee olemaan helppoa ja mielekästä.

Ota yhteyttä varastokalusteisiin

Anne, financial controller

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Anne ja työskentelen talousososatolla financial controllerina. Tehtävänäni on hoitaa yrityksemme kirjanpito, tilinpäätökset, verotus ja muu talouden viranomaisraportointi.  Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on talouden rutiinitehtävien ja –raportoinnin koordinointi. Olen paljon yhteydessä myös asiakkaisiimme lähinnä ensimmäisenä kontaktina laskutukseen liittyvissä asioissa.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Sanoisin että siihen kuuluu, vaikka mitä. Mutta toisaalta, koska työni on hyvin aikataulutettua eri kuukausittain jätettävien raporttien ja tehtävien mukaan niin voi sanoa, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Yhteydenpito palveluntarjoajaamme on lähes päivittäistä, ulkoiset- ja sisäiset asiakkaat tuovat siihen oman lisänsä.  Kuunvaihteet ovat sitä kiireisintä aikaa yhtiön tulosraportoinnin takia. Työpäivä menee yleensä aika nopeasti ja on hallittua kaaosta, sillä tehtävät ovat kuitenkin sellaisia, että keskittymistä vaaditaan.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tähän asti hyvät työkaverit ja onnistunut palaveri. Päivä ei ole vielä päätöksessä, joten saapi nähdä mitä loppupäivä tuo tullessaan.

Clarissa, asiakaspalveluvastaava

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen 21-vuotias Yo- Merkonomiksi valmistunut Vantaalainen nainen ja työskentelen trukkihuollon tilauskeskuksessa, kolmen kollegani kanssa. Vastaanotan puheluita mekaanikoiltamme, sekä asiakkailta koskien trukkien huolto-ja korjaustöiden avauksia. Jaan myös asiakkailtamme tulevat työnavaukset eteenpäin mekaanikoillemme. Myös osa trukeille tilattavista kuljetuksista asikkaillemme hoituu trukkihuollon tilauskeskuksen kautta. Laskutukset, sekä hyvitykset ovat myös iso osa työnkuvaani.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työpäiväni on suhteellisen hektinen ja harvoin aamulla töihin tullessaan tietää, mitä kaikkia asioita päätyy päivän aikana tekemään.Työpäiviini kuuluu erityisesti myös kollegoiden kanssa kommunikointi ja tiedon jakaminen osastojen kesken. Tilaukseskuksessa kuitenkaan mikään päivä ei ole täysin samanlainen. Kohtaan työssäni päivittäin uusia tilanteita, joiden kautta opin jatkuvasti uutta ja osaamiseni kehittyy.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tässä päivässä parasta oli nähdä oman työni jälki ja että yhteistyöllä pystymme selvittämään hankalimmatkin tehtävät.

Töissä Toyota Material Handling Suomessa

Adéla, sopimuskoordinaattori

Kerrotko, kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Nimeni on Adéla, toimin sopimuskoordinaattorina ja vastaan lyhytaikaisista vuokrasopimuksista. Olen kotoisin Tšekin tasavallasta ja ensimmäinen vuoteni Toyota Material Handling Finland Oy:ssä on juuri tullut täyteen. Koska opiskelin Tsekeissä Suomen kieltä pääaineena ja käyttänyt Suomea työkielenä Prahassa usean vuoden, tuntui luonnolliselta myös kokeilla elää ja työskennellä Suomessa. Niinpä pääsin Toyotalle töihin ja siitä on tullut todella hyvä työkokemus!

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvani painopiste on lyhytaikaisten vuokrasopimusten hallinnassa ja laskutuksessa.  Tilaan myös koneiden kuljetuksia asiakkaille niin kuin myös trukkien noutoja takaisin varastoon.  Järjestän asiakkaille myös koeajoja, eli hallinnoin niin sanottuja demosopimuksia. Olen tiiviissä yhteistyössä meidän myyntiosastojen kanssa.

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Sain juuri tänään kaikki lyhytaikaiset vuokrat laskutettua niin kuin aina kuukauden lopussa. Vaikka asiat jatkuvasti pyörivät ja koneet menevät asiakkaille ja tulevat takaisin, on silti hieno tunne aloittaa huomenna vähän niin kuin puhtaalta pöydältä ja odottaa, mitä uusi kuukausi tuo mukanaan.

Petteri, myynti- ja avainasiakaspäällikkö

 

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Nimihän oli siis Petteri  ja työskentelen myyntipäällikkönä. Nykyisin (8.1. alkaen) vastuulleni kuuluu avainasiakasmyynnin, etelän myynti-tiimin, vaihtokoneiden ja STR-myynnin esimiehenä toimiminen sekä myynnin kehittäminen. Kirjoittelen silloin tällöin myös blogikirjoituksia.

 

Mikä tässä päivässä oli parasta?

Tässä päivässä oli parasta se, että sain työt uusien tiimiläisteni kanssa heti hyvin käyntiin.