Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Toimitusjohtaja Pasi Nieminen Toyota

Pasi, toimitusjohtaja


Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?
 

Nimeni on Pasi ja olen toiminut TMHFi:n toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Toimitusjohtajan tehtävä on tavallaan olla laivan kapteeni. Viime kädessä vastaan yhtiön jokapäiväisestä toiminnasta asiakkaille, omistajille, henkilökunnalle, sidosryhmille ja viranomaisille. Hyvät asiat eivät yleensä tule toimarille asti, mutta ei niin hyvin etenevät tulevat lähes aina. Monet erilaiset velvoitteet ovat meidän kokoisessa yrityksessä toimarin tehtävälistalla.

Minkälainen on työpäiväsi?

Toyotan työntekijöiden ja myös minun palkan maksaa asiakas, jolloin kenelläkään ei ole varaa heittäytyä vain johtajaksi vaan jokaista tarvitaan asiakastyön tekemiseen. Luen sähköposteja jatkuvasti päivän aikana, jotta asiakkaan mahdolliset viestit eivät menisi ohi ja tapaan asiakkaita joko Vantaalla toimistolla tai asiakkaiden luona. Lisäksi hoidan suhteita Euroopan organisaatioon päin ja osallistun sisäisiin palavereihin.
Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tänään oli uskomattoman positiivinen päivä. Aamulla valmistuneet toukokuun myyntiluvut näyttivät paljon paremmilta kuin ikinä osasin kuvitella. Parasta tänään oli kuitenkin kahvihuoneesta kuulunut kova naurunremakka, joka kertoo, että työntekijöillä on hyvä meininki päällä!

Huoltosopimukset toyotalla

Riku, huoltosopimusmyynti

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Tervehdys. Olen Riku ja toimin huoltosopimusmyyjänä Toyota Material Handling Finlandilla.Työhöni kuuluu  huoltosopimusmyynti trukkeihin ja kaikki huoltosopimuksiin liittyvät asiakaskohtaiset räätälöinnit. Pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa löytämään juuri heille sopivimman ratkaisun.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Työpäiväni vaihtelevat erittäin paljon. Niihin kuuluu paljolti asiakaskäyntejä ja asiakaskontaktointia. Vastapainoksi saatan olla toimistolla laskemassa asiakkaille tarjouksia ja käymässä konelistoja läpi.

Mikä työssäsi on parasta?

Kävimme hyvällä asiakaskäynnillä, josta poiki huoltosopimustarjous

Huoltosopimukset
Varastokalustemyynti toyotalla

Sami, varastokalustemyynti

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Sami ja toimin varastokalustetiimissä myyntineuvottelijana Vantaan toimipisteessä. Toyotalla suunnittelen varastoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja teen asiakaskäyntejä.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Mikään päivistä ei ole samanlainen. Päivittäisiin rutiineihini kuuluu tarjousten tekeminen ja tilausten käsittely, sekä asiakaskäynnit. Tänään aloitin päiväni Tampereella jossa tapasin asiakkaitamme, jonka jälkeen palasin Vantaan toimistolle purkamaan saapuneet sähköpostit ja jatkan tarjousten tekemisen parissa. Asiakaspalvelu kuuluu myös työhöni eli vastaan asiakkaiden esittämiin kysymyksiin ja ratkaisemme mahdolliset ongelmatilanteet yhdessä.

Mikä työssäsi on parasta?

Tässä päivässä oli parasta kun selvisin kesärenkailla Tampereelta takaisiin Vantaalle hurjassa raekuurossa.

Varastokalusteet
trukkivuokraus toyotalla

Petri, trukkien vuokraus

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Petri ja vastaan trukkien lyhytaikaisesta vuokrauksesta ja kalustonhallinnasta. Toimenkuvaani kuuluu asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastaaminen ja vuokratrukkien toimitusten tilaaminen. Olen myös mukana päättämässä kalustoon tulevista uusista trukeista ja myyntiin siirrettävistä vanhemmista malleista. Teemme tämän asian tiimoilta tiivistä yhteistyötä vaihtokonepäällikön kanssa.

Minkälainen on työpäiväsi?

Tulen aikaisin töihin ja puran sähköpostiin edellisen iltana mahdollisesti tulleet kysymykset ja tarjouspyynnöt. Työpäivän aikana tulee lisää asiakaspuheluja ja saatavuuskyselyjä yhteistyökumppaneilta. Selvitän tarpeet ja saatavuudet, sekä sovitan ajojärjestelijän kanssa rahtien aikataulut. Vuokratilauksen tullessa syötän tilauksen järjestelmään sekä, tilaan kyseiselle trukille toimituksen. Hyvin tärkeä on myös informoida asiakasta ja myyjää toimituksista. Vuokratrukkien lisäksi vastaan myös koeajokoneiden rahdeista ja olen mukana sopimassa aikatauluja. Toimenkuvaani kuuluu myös rahti- ja korjaamolaskujen tarkistukset.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Työ on aika ajoin hyvin hektistä ja asiakkailla on niin sanotusti tilanne päällä. Tämä saattaa johtua heidän oman trukin äkillisestä rikkoutumisesta tai esim. muuton yhteydessä oman kaluston riittämättömyydestä.  Tällaisina päivinä parasta on se, kun löydämme asiakkaalle sopivan vuokratrukin ja saamme sen usein aika kiireelliselläkin toimitusajalla toimitettua. Tässä asiassa suuressa roolissa ovat meidän rahdintoimittajat sekä heidän ammattitaitoiset ajojärjestelijänsä, joille kuuluu iso kiitos. Tällöin asiakasta on pystytty palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ja usein nämä tapaukset päättyvätkin asiakkaan kiitokseen nopeasta toiminnasta.

Trukkien vuokraus