Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Tutustu henkilökuntaamme

Töissä Toyotalla

Katso mitä mieltä oma henkilökuntamme on työskentelystä Toyotalla ja mitä kaikkea me täällä teemme.

Tutustu henkilökuntaamme

Niko, trukkimyyjä

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla? 

Hei olen Niko ja toimin trukkimyyjänä Toyota Material Handling Finlandissa Varsinais-Suomen alueella. Trukkimyyjänä tehtäväni on tehostaa asiakkaiden toimintoja sekä valita heille juuri oikeat tuotteet ja palvelut.

Minkälainen on työpäiväsi?

Työpäiväni alkavat yleensä asiakastapaamisilla, reissaan tien päällä harva se päivä. Asiakkaiden tapaamisten välillä käyn piipahtamassa Turun toimipisteessämme tekemässä tarjouksia ja hoitamassa mm. tilaukset eteenpäin. Huollon kanssa teemme yhteistyötä lähes päivittäin liittyen koneen luovutustilanteisiin sekä trukkien käyttökoulutuksiin. Mikään päivä ei kuitenkaan ole samanlainen mikä tekee työstä erittäin mielekästä. 

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tässä päivässä ehdottomasti parasta oli uuden asiakkaan tapaaminen ja palvelukokonaisuuden suunnittelu heidän yritykselleen.

Jussi, talousjohtaja

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Jussi ja toimin yhtiömme talousjohtajana. Vastaan yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, henkilöstöhallinnosta, IT:stä, ostotoiminnasta ja Compliancesta. Viiden hengen tiimissämme toimimme myös tiiviissä yhteistyössä Euroopan organisaation kanssa liittyen erilaisiin kehitysprojekteihin; tämä onkin laaja-alainen ja mielenkiintoinen tehtäväkenttä. Suomen yhtiön talousjohtajan tehtävän lisäksi vastuullani on riskienhallinnan kehittäminen koko Euroopan organisaatiolle. 

Minkälainen on työpäiväsi?

Työpäivät ovat vaihtelevan erilaisia riippuen siitä, mikä ajankohta kuukaudesta on menossa. Kuukausittainen tulosraportointi rytmittää kalenteria sekä myös rullaava ennusteprosessi, jonka tiimoilta teemme eri vastuuhenkilöiden työtehtävien suunnittelua. Tapaan myös yhteistyökumppaneitamme ja kehitämme heidän kanssa toimintaa yhdessä. 

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tällä hetkellä bisneksessä on positiivinen meininki päällä ja sen johdosta kaikenlaista mukavaa aktiviteettia riittää. On hienoa kun saamme organisaationa hyviä tuloksia ja onnistumisia aikaiseksi.

Töissä toyotalla varaosat

Tomi, varaosavastaava

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Moi, olen Tomi ja työskentelen Toyota Material Handling Finlandissa varaosavastaavana, 5 hengen varaosa tiimissä. Tiimimme toimittaa varaosat ja tarvikkeet ympäri suomen mekaanikoillemme tai suoraan loppukäyttäjä asiakkaille.Toyota uraa minulla on takana yli 10 vuotta. ja olen viihtynyt hyvin, kiitos työyhteisön ja asiakkaiden.

Minkälainen on työpäiväsi?

Normaalisti aamut alkavat sähköpostien perkaamisella; tarjouspyyntöihin vastataan, tilaukset syötetään koneelle. Klo 08:00 lähtien asiakaspuhelut täyttävät loput työpäivästäni. Varaosa- ja tarvike asioita selvitellään, tilaillaan ja toimitellaan. Meille saa aina soittaa mutta meidät tavoittaa hyvin myös varaosat@fi.toyota-industries.eu sähköpostilla.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Rengaskaupat! Olemme pilotoineet Toyota trukkien vaihtovanne rengaspalvelua. Toimitamme asiakkaalle Toyota vastapainotrukin renkaat valmiiksi vanteelle prässättynä; uuden renkaan pit-stopin jälkeen asiakas palauttaa vanhan renkaan/vanteen. Tällöin vanteesta ei veloiteta mitään vaan se siirtyy edelleen kiertoon. Tämä kustannustehokas järjestelmä on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Jos et ole vielä kuullut tästä niin ota yhteyttä!  
Kerron mielelläni lisää. puh. 010 5757 445

Katso varaosapalvelumme
Toyota Material Handling Suomi asiakaspalvelupäällikkö

Jani, asiakaspalvelupäällikkö

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Tervehdys, olen Jani ja toimin yrityksessämme asiakaspalvelupäällikkönä. Vastaan asiakaspalvelukeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja palvelutasosta.Toimin esimiehenä teknisille neuvojille, huollon tilauskeskuksen asiakaspalveluvastaaville sekä sopimuskoordinaattoreille / myynnin tukihenkilöille. Tavoitteemme on huolehtiaja tukea asiakaslupausten toteutumista oli sitten kyse trukin huoltamisesta, asiakkaan tarvitsemasta vuokravastuuraportista tai vaikkapa trukin rahdittamisesta asiakkaalle.Olemme toiminnan keskipisteessä, joten rajapintoja organisaatioon ja asiakkaisiin on paljon. 

Minkälainen on työpäiväsi?

Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat riippuen jopa siitä mitä ajankohtaa kuukaudesta eletään. Rutiineihin ja esimiestyöhön yrityksessämme kuuluu säännölliset 1-1 tapaamiset omien tiimiläisteni kanssa, pientiimipalaverit joissa keskitymme osaamisen ja toiminnan kehittämiseen sekä osastopalaverit. Palavereissa painopiste on asiakastyössä, päivittäisessä tekemisessä ja toimintasuunnitelman toteuttamisessa. Yhteydenpito organisaatioon onkin käytännössä keskeytymätöntä. Lisäksi luen ja vastaan sähköposteihin niin asiakkailta kuin omasta organisaatiosta kotimaassa sekä Euroopassa.

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Parasta tänään oli kuulla monen työkaverin suusta kuinka markkinat ovat selvästi piristyneet ja asiakkaillamme on kunnon tekemisen meininki päällä. On mukava työskennellä positiivisessa vireessä.

Toimitusjohtaja Pasi Nieminen Toyota

Pasi, toimitusjohtaja


Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?
 

Nimeni on Pasi ja olen toiminut TMHFi:n toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Toimitusjohtajan tehtävä on tavallaan olla laivan kapteeni. Viime kädessä vastaan yhtiön jokapäiväisestä toiminnasta asiakkaille, omistajille, henkilökunnalle, sidosryhmille ja viranomaisille. Hyvät asiat eivät yleensä tule toimarille asti, mutta ei niin hyvin etenevät tulevat lähes aina. Monet erilaiset velvoitteet ovat meidän kokoisessa yrityksessä toimarin tehtävälistalla.

Minkälainen on työpäiväsi?

Toyotan työntekijöiden ja myös minun palkan maksaa asiakas, jolloin kenelläkään ei ole varaa heittäytyä vain johtajaksi vaan jokaista tarvitaan asiakastyön tekemiseen. Luen sähköposteja jatkuvasti päivän aikana, jotta asiakkaan mahdolliset viestit eivät menisi ohi ja tapaan asiakkaita joko Vantaalla toimistolla tai asiakkaiden luona. Lisäksi hoidan suhteita Euroopan organisaatioon päin ja osallistun sisäisiin palavereihin.
Mikä oli tässä päivässä parasta?

Tänään oli uskomattoman positiivinen päivä. Aamulla valmistuneet toukokuun myyntiluvut näyttivät paljon paremmilta kuin ikinä osasin kuvitella. Parasta tänään oli kuitenkin kahvihuoneesta kuulunut kova naurunremakka, joka kertoo, että työntekijöillä on hyvä meininki päällä!

Huoltosopimukset toyotalla

Riku, huoltosopimusmyynti

 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Tervehdys. Olen Riku ja toimin huoltosopimusmyyjänä Toyota Material Handling Finlandilla.Työhöni kuuluu  huoltosopimusmyynti trukkeihin ja kaikki huoltosopimuksiin liittyvät asiakaskohtaiset räätälöinnit. Pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa löytämään juuri heille sopivimman ratkaisun.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Työpäiväni vaihtelevat erittäin paljon. Niihin kuuluu paljolti asiakaskäyntejä ja asiakaskontaktointia. Vastapainoksi saatan olla toimistolla laskemassa asiakkaille tarjouksia ja käymässä konelistoja läpi.

Mikä työssäsi on parasta?

Kävimme hyvällä asiakaskäynnillä, josta poiki huoltosopimustarjous

Huoltosopimukset