Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme korjaamomekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Uuteenkaupunkiin.

Työskentelet kiinteässä asiakaspisteessä, jossa vastuullasi on sopimusasiakkaamme trukkien huolto ja korjaus, sekä näihin liittyvä palveluprosessi kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluvat myös töiden ja ajankäytön raportointi aluehuoltopäällikölle. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa, tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.9.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu tai osoitteeseen Toyota Material Handling Finland Oy, Aki Vainio, Jonkankatu 4, 20360 Turku (kuoreen tai sähköpostin viestikenttään tieto ”korjaamomekaanikko”).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Aki Vainio, p. 010 57 57 643 arkisin klo 8-17 välisenä aikana.