Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme IT Business Partneria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä vastaat yhtiön tietotekniikan ja tietojärjestelmien toimivuudesta emoyhtiön IT-strategian mukaisesti. Huolehdit yhtiön IT-palveluiden käytettävyydestä, koulutuksesta, kehittämisestä ja liiketoiminnan tuesta sekä IT-toimintojen jatkuvasta kehityksestä. Apunasi tässä tehtävässä on Euroopan laajuisen organisaatiomme IT-kontaktit ja -tuki sekä yksi henkilö paikallisessa lähituessa.

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset ohjaamaan, miten yhtiömme hyödyntää IT-ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet aktiivinen kehittäjä ja samalla kannat vastuun omasta työstäsi. Sinulla on hyvät viestintä- ja ihmissuhdetaidot sekä erinomainen kokonaisnäkemys IT-teknologiasta. Osaat kommunikoida kirjallisesti ja suullisesti englanninkielellä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jussi Saarinen to 4.10. klo 15-16 ja to 11.10. klo 15-16 puh. 010 5757 220 tai sähköpostilla jussi.saarinen@fi.toyota-industries.eu.