Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen strategiamme nimi on DUAL IMPACT. Pyrimme maksimoimaan turvallisuuden, minimoimaan ympäristövaikutukset ja optimoimaan liiketoimintaprosessit. Toimimme läpinäkyvästi ja vastuullisesti laatimalla kestävän kehityksen raportin GRI:n vaatimuksien mukaisesti. Systemaattinen työmme on palkittu kansainvälisellä EcoVadis Gold-tason sertifikaatilla, jonka saa alle 3% yrityksistä. Täten asiakkaamme voivat luottaa, että olemme luotettava ja vastuullinen kumppani asiakkaidemme toimitusketjussa ja materiaalinkäsittelyssä.

Maksimoimme turvallisuuden

Joka kymmenes merkittävä onnettomuus tuotantoympäristössä Euroopassa liittyy materiaalinkäsittelylaitteisiin ja 80 % onnettomuuksista johtuu varomattomasti toiminnasta. Tästä syystä haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään työympäristöstä turvallisen. Pyrimme ehkäisemään onnettomuudet neljän vaiheen avulla aina johtajuudesta turvallisen työskentelyn opettamiseen.

Työntekijöiden työturvallisuuden maksimoiminen

1. Lain vaatimukset toiminnoissamme

"Toyotalla pyrimme toimimaan vielä lain vaatimuksiakin tiukemmin ja tavoitteemme on saavuttaa nolla tapaturmaa emoyhtiö Toyota Industries Corporationin Safety Vision -ohjelman puitteissa. Esimerkiksi Italian yhtiössä olemme vähentäneet onnettomuuksia 74 % vuoden 2007 jälkeen. OHSAS 18001 -standardin saaminen vuonna 2014 oli virstanpylväs sen saavuttamisessa, jolloin sekä työntekijät että johto kiinnittivät työturvallisuuteen huomiota entistä enemmän."

 

Francesca Simoncelli, työterveys- ja turvallisuuspäällikkö, TMH Italy.

Lue Italian Toyotan projektista lisää >

2. Työntekijöiden kouluttaminen

Kaikissa tehtaissamme on Safety Dojo -alue. Siellä työntekijämme koulutetaan riskien arviointiin ja turvallisiin työskentelytapoihin. Laajennamme koulutuksia kaikkiin paikallisiin myyntiyhtiöihin kuten Suomeen.

Lue lisää koulutuksistamme >

3. Ennaltaehkäisy

"Olemme vähentäneet tapaturmia Ranskan Anceniksen tehtaalla peräti 89 % vuoden 2013 jälkeen tekemällä säännöllisiä riskiarviointeja, joiden tuloksena on toteutettu työturvallisuutta parantavia toimenpiteitä."

Laurent Marcoul, työterveys- ja -turvallisuuspäälikkö

Lue lisää työturvallisuudesta Anceniksen tehtaalla >

1. Lain vaatimukset toiminnoissamme

2. Työntekijöiden kouluttaminen

3. Ennaltaehkäisy

Minimoimme asiakkaiden energiankulutuksen ja päästöt

Emoyhtiö Toyota Industries Corpotationin ympäristöä koskevan toimintasuunnitelman mukaisesti pyrimme olemaan hiilidioksidipäästötön yritys vuoteen 2050 mennessä. Saavutamme tämän mittaamalla ja vähentämällä energiankulutusta, välttämällä energiajätettä sekä kehittämällä energiatehokkuutta ja hiilidioksidipäästöt poistavaa tekniikkaa.

Energiatehokas työpaikka

1. Vähäpäästöisempiä tehtaita

"ISO 50001 -standardin käyttöönotto ja sen edellyttämät toimenpiteet ovat vähentäneet energiankulutusta 9 % Italiassa Ferraran tehtaassamme.  Energiankulutusta  koskevan ISO 50001 -sertifioinnin saamiseen tarvittiin useiden ihmisten yhteistyötä, ja tämän tiimin vaivannäkö palkitaan nyt." 

Rudy Zaramella, ympäristöasiantuntija ja Constanzo Marsan, prosessi-insinööri
Toyota Material Handling Europe, Ferraran tehdas.

2. Vähäpäästöisempia rakennuksia

Saksan maayhtiön pääkonttorissamme on 9800 m²:n aurinkopaanelijärjestelmä, kun taas Alankomaiden uuden pääkonttorin energiankulutus on 31 % alhaisempi A-luokkaan luokitellun rakennuksen ansiosta.

3. Vähäpäästöisempi autokanta

Huoltoautokantamme yli 3000 huoltoautoa kuluttavat enemmän energiaa kuin kaikki tehtaamme yhteensä. Toyota Material Handling UK asensi huoltoautoihin GPS-paikannuksen. Sen ansiosta asiakkaan luokse voidaan aina lähettää lähin teknikko ja polttoaineenkulutus on vähentynyt 12 % reittioptimoinnin ansiosta.

1. Vähäpäästöisempiä tehtaita

2. Vähäpäästöisempia rakennuksia

3. Vähäpäästöisempi autokanta

Toimintojen ja prosessien optimointi

Pyrimme olemaan luotettava ja vastuullinen kumppani asiakkaidemme sisälogistiikka- ja materiaalinkäsittelyratkaisuissa. Olemme sitoutuneet toimimaan läpinäkyvästi, luotettavasti ja toimialan johtajuutta osoittaen koko arvo- ja toimitusketjussamme.

ISO / OHSAS JA MUIDEN SERTIFIKAATTIEN LATAUS

Klikkaa kartassa näkyvää neulaa ladataksesi sertifikaattimme.

Toyota Material Handling Finland

Toyota Material Handling Finland Oy
P.O. Box 12, Korpivaarantie 1, FI-01450 Vantaa

Lataa:
ISO 14001
EcoVadis 2017


Sertifikaatit

Lataa täältä ISO ja EcoVadis -sertifikaattimme.

Sinua voi myös kiinnostaa

Nainen ajaa trukkia

Koulutukset

Asianmukaisesti koulutettu henkilökunta lisää työympäristön turvallisuutta ja tuottavuutta.

Lue lisää >
Kaksi ihmistä pitämässä avainta

Terveellinen työpaikka kaikenikäisille

Vuosina 2016-2017 käynnissä olevalla kampanjalla pyrimme yhdessä Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston kanssa luomaan terveellisen ja tuottavan työympäristön kaikenikäisille.

Lue lisää >
Toyota palvelukonsepti

Toyota Service Concept

Toyotan palvelukonsepti eli Toyota Service Concept kuvastaa sitoutunutta palvelukulttuuriamme, järjestelmällistä lähestymistapaa palveluidemme optimointiin.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >