Asiakastarina Milka

"Koska pystyimme tilaamaan BT haarukkavaunumme kustomoidulla värillä ja omalla logollamme, teemme nyt töitä uniikeilla Milkan-haarukkavaunuilla!"

HUS Logistiikka ja Toyota

HUS Logistiikka

HUS Logistiikka toimittaa hoitotarvikkeet Ruuhka-Suomeen

”Tarvitsimme trukkeja, jotka hyllyttävät korkealle, mutta eivät vaadi leveitä käytäviä. Kaikkiaan meillä oli kymmenkunta ehdotonta vaatimusta. Viisi toimittajaa täytti ne”.

”Sekä työntömasto- että keräilykoneissa Toyota voi voiton. Erityisesti keräilykoneiden ketteryys ja työntömastojen monipuolisuus olivat meille mieleen."

Toyotalla sekä hinta että huollon ja tuotteiden laatu olivat lopputuloksessa ykkösinä.

Viking Grace ja Toyota

Viking Grace

Viking Grace - Itämeren ihme

"Laivan täytyy liikkua jatkuvasti ja ajallaan, joten trukkikaluston on toimittava aina. Toyotalla on huoltopisteet kaikissa satamissamme, joten varaosat ja varakoneet saadaan tarvittaessa sujuvasti.”

BT Levio -lavansiirtovaunut ovat pienikokoisia työjuhtia, joilla liikkuu ahtaissakin tiloissa.

BT Lifter -haarukkavaunuja on useita eripituisin haarukoin. Nämä hektisen risteily- ja taxfree-varaston työmyyrät on tehty kestämään kovaa merielämää, siitä kertoo haarukkarunkojen elinikäinen takuu.

Tikkurila Oyj ja Toyota trukkikoulutus

Tikkurila Oyj

Trukkien päivittäistarkastukset ja huoltotoiminta takaavat turvallisuuden ja tuottavat euroja

Koulutusta lähdettiin suunnittelemaan kumppanuusmallilla tiiviissä yhteistyössä. Tikkurilan työntekijät olivat aktiivisesti mukana koulutuksen yksityiskohtien suunnittelussa. Heiltä tuli runsaasti käytännön vinkkejä, mihin asioihin on syytä kiinnittää huomio ja missä järjestyksessä päivittäistarkastuksen eri vaiheet on järkevä tehdä.

”Koulutimme kaikkiaan 180 henkilöä, joista kukaan ei suhtautunut asiaan negatiivisesti. Porukka on ollut hyvin motivoitunutta ja aktiivista koulutuksissa”

Terästarvike luottaa Toyota trukkihyllyihin

Terästarvike Oy

Toyotan älykäs hyllyratkaisu on Terästarvikkeen varaston toiminnan kulmakivi

”Toyota ei anna tyhjiä lupauksia. He pitävät sen minkä lupaavat. Toyotalla annettiin suoraan se toimitusaika, joka pitää. Varmat ja luotettavat aikataulut helpottivat meidän toimintaa huomattavasti.”

"Toinen mieleen jäänyt vahvuus Toyotan työssä on asennuspalvelun ammattitaito. Kaikki yksityiskohdat ovat olleet toimituksen alusta loppuun kohdallaan. Lopputarkastuksessa hyllyjen toimivuus varmistettiin muutama viikko niiden käyttöönoton jälkeen. Yhdessä todettiin, että kaikki on toiminut sen mukaan mitä luvattiin."